Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Bari sen yapma Karan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bari sen yapma Karan

Sakatlýktan kurtulduktan sonra bir türlü eski formunu yakalayamayan Galatasaray'ýn golcüsü Ümit Karan, dün de 90 dakika boyunca ortaya koyduðu baþarýsýz performansla teknik heyete ve taraftarlara saç baþ yoldurdu. Net gol pozisyonlarýný deðerlendiremeyen Ümit Karan, 81. dakikada 3 metreden kaleci Jefferson'a niþanladýðý topla Galatasaray'ýn son ümitlerini de söndürdü. Otoriteler, Ümit formunu bulana kadar forvette Hasan Kabze'nin oynatýlmasý gerektiðinde birleþti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cok sinirliyim cok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cok sinirliyim cok
    aynen kazanmak için hiç bir þey yapmadýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir kaç maçta formsuzdu diye adamý yerden yere vurmak akýl kârý deðil...Ben fenerbahçeliyim ama ümitin ne kadar güzel bi oyuncu olduðunu biliyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamýn þahsýna yönelik sinirli deðilim o olabilir onun ismini kullanmadým zaten ben oynanan oyuna sinirliyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SAkatlýðýndan sonra toparlanamadý neden acaba hala forumsuz gerçi geçen Tv reklamýný gördüm canavar gibiydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ümit karana haksýzlýk yapýyorsunuz...yýllardýr gözünüzün önünde aylarca sefta yapmayan,olan buda atýlmazmý dediðiniz bilmem kaçtane pozusyon harcayan türk futbolunun medane iftarý taçsýz asasýz vede saraysýz kralý hakan þükürünüzü ne zaman eleþtireceksiniz acaba..gs galip gelseydi týk çýkmazdý malup olunca takýmýn tek santraforuymuþ gibi ümit karaný eleþtirin bakayým,vurun abalýya.tarik76 hemen ümit karaný kýzaða alýp yerine kabzeyi yerleþtirmiþ,benim hasan kabzeye itirazým yok fakat hakanýn yerine kabzeyi niçin düþünmüyorsunda ü.karaný dýþarý alýyorsun,hakan bir gol attýðý içinmi böyle bir deyiþikliði düþünüyorsun,böyle düþünüyorsan hakan ve ümitin oyunda kaldýklarý süre içindeki gol adetlerini gösteren istatistiklere bakacaksýn,hatta milli takýmdaki performanslarýnýda baz alabilirsin..fakat sen bunlarýyapmayýp doðrudan hakan yalakasý kendilerine otorite diyen goygoycularýn düþüncelerini alýntý yapýp topik açtýn.eyer galatasaylýysan bunu yapmaman gerekirdi çünki terazinin bir kefesi gökte bir diyeri yerde olduðundan dolayý..hakandan maaþlý senin otorite dediðin þakþakçýlarýn zaten iþleri bu birinin yaþamasý için diyerini yermek öldürmek bari sen bunu yapma tabii gerçek galatasaraylýyým diyorsan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@hüseyin arkadaþým çok heycanlý gördüm seni sanki bizlerin hiç futbol görüþü olamazmýþ gibi atýp tuþmuþun.Burda bir konu açýldý ve herkes bir þeyler yazdý ama senin gibi amigoluk yapaný ilk defan görüyorum þimdi eðer azda olsa futbol bilgin var ise düne deðil bu güne bakar yazman yorum yapman lazýmdý.Biz bu günü konuþup bu gün için ümit karaný eleþtiriyoruz senin gibi geçmiþte yaþamýyoruz.Sakatlýktan beri ümit karan kötü oynuyor bunu dünya alem bilyor bir tek sen hariç sanýrým bizde buna atýfta bulunuyoruz lütfen bir þeyler yazarken bizlerinde bu konuda bir þeyler bildiðini unutma...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

madem beni böyle adlandýrýyorsun evet galatasarayýn amigosuyum,sence bir mahsuru yoksa tabii...güzel kardeþim sen benim derdimi veya ne anlatmak istediðimi anllayamadýðýný görüyorum.galatasarayda hakan þükür bir tarafa diðer futbolcular bir tarafa zihniyeti var,bu dün böyleydi bu günde böyle yarýnda böyle olacak.bu yanlýz galatasarayýn içinde deyil,spor basýnýndada ayný internet alemi ve kahvanedede ayný...eleþtiri yapýyorken adil ve adaletli hakkaniyetten nasibini almýþ bir eleþtiri yapýlsýn istiyorum,bir tarafta haftalarca baþarýsýz olmasýna ragmen eleþtirilmiyen burnundan kýl dahi aldýrmayan hakan þükür,diðer tarafta ilk kez bu kadar vasat futbol oynadý diye yerden yere vurulan ümit karan..bu ayrýmcýlýðý önceki yýllar hakanýn tüm partnerlerine yaptýlar bu günde ü.karana yapýyorlar,bu günü yorumlarken birazda düne bakarak yorumlanmalý gereði olduðunu düþünüyorum yoksa göz önünde olupta yanlýþ yapmýþ veya baþarýsýz olmuþ herkezin eleþtirilmesi gerektiðine inananlardaným bu sporcu olur veya siyasetçi yada birokrat önemli deyil benim için önemli olan eleþtiri yaparken kayýrmacý yanlý taraflý olmadan eleþtiriyi yapmak,sanýrým herkez için önemli olanda bu..düne bakýpta ders almayanlar bu günün deðerini kýymetini bilemez,yanlýþý anlamak için arasýra dönüp arkana bakacaksýnki yanlýþýn nerede baþladýðýný göresin,þiþirme balonlarla kendilerini avutanlarýn sonu hep hüsran olmuþtur,bu günde öyle oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri