bende fanatik aslaným
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bende fanatik aslaným
Þampiyon GALATASARAY
Duyuru: Karl-Heinz Feldkamp
Sezon baþýndan bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takýmý’nýn teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasýndaki fikir ayrýlýklarýndan dolayý istifa etmiþtir.
Karl-Heinz Feldkamp’ýn istifasý Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafýndan kabul edilmiþtir. Yönetim kurulumuz bu istifayý kabul ederken, teknik direktör yardýmcýsý Ahmet Akcan’ýn da istifasýný istemiþtir. Yarýn oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliði karþýlaþmasýnda Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloðlu ve Cevat Güler’den oluþan ekip görev yapacaktýr
Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kýsa zamanda belirlenecek ve takýmýn baþýna getirilecektir.
Yönetim kurulumuz, bu geliþmenin takýmýmýzý iki kupada þampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceði gibi, hedeflere daha sýký sarýlarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluþturacaðýna yürekten inanmaktadýr.
Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkýlarýndan dolayý teþekkür eder ve baþarýlar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
By_AtASeN' den herkese selamlar burasý bensiz olurmu bende buradayým TEK BÜYÜK GALATASARAY
osman2bebe
þampiyon cim bom bom .
güle güle kalli.........
bende varým beylar YALOVALI
bende varým arkadaþlar
bom bom bom
cim bombom
rere rara galatasaray galatasaray sen çok yaþa...
sarý kýrmýzý cihan yýldýzý bunu bilmeyen tavuk kýrsýzý.hehehaa
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri