Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 68/90 ÝlkÝlk ... 1843585960616263646566676869707172737475767778 ... SonSon
897 sonuçtan 671 ile 680 arasý

Konu: Çýð Gibi Büyüyoruz!!! Galatasaraylýlar parmak kaldýrsýn ve adýný buraya yazdýrsýn!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende fanatik aslaným

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þampiyon GALATASARAY

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Duyuru: Karl-Heinz Feldkamp

Sezon baþýndan bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takýmý’nýn teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasýndaki fikir ayrýlýklarýndan dolayý istifa etmiþtir.

Karl-Heinz Feldkamp’ýn istifasý Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafýndan kabul edilmiþtir. Yönetim kurulumuz bu istifayý kabul ederken, teknik direktör yardýmcýsý Ahmet Akcan’ýn da istifasýný istemiþtir. Yarýn oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliði karþýlaþmasýnda Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloðlu ve Cevat Güler’den oluþan ekip görev yapacaktýr

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kýsa zamanda belirlenecek ve takýmýn baþýna getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu geliþmenin takýmýmýzý iki kupada þampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceði gibi, hedeflere daha sýký sarýlarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluþturacaðýna yürekten inanmaktadýr.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkýlarýndan dolayý teþekkür eder ve baþarýlar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

By_AtASeN' den herkese selamlar burasý bensiz olurmu bende buradayým TEK BÜYÜK GALATASARAY

Kullanýcý Bilgi Menüsü

osman2bebe

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þampiyon cim bom bom .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güle güle kalli.........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende varým beylar YALOVALI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende varým arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bom bom bom

cim bombom

rere rara galatasaray galatasaray sen çok yaþa...

sarý kýrmýzý cihan yýldýzý bunu bilmeyen tavuk kýrsýzý.hehehaa

Sayfa 68/90 ÝlkÝlk ... 1843585960616263646566676869707172737475767778 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri