Daha önce tek tek anlaþma yaparak hasta getiren özel hastaneler, Avrupalý 40 sigorta þirketini Türkiye’ye davet etti.
15-17 Eylül tarihleri arasýnda Ýstanbul’da düzenlenecek ‘Healthex Saðlýk Turizmi Fuarý’nda Türk hastaneleri ve SPA (termal) merkezleri Avrupalýlara görücüye çýkacak.
Fuarýn sponsorlarýndan Medicana Hastaneleri Yönetim Kurulu Baþkaný Hüseyin Bozkurt, organizasyona 100 civarýnda özel hastane ve SPA merkezinin katýlacaðýný söyledi. Baþta Hollanda ve Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinden pek çok sigorta þirketini davet ettiklerini belirten Bozkurt, “Özel saðlýk sektörü olarak fuarda kendimizi görücüye çýkaracaðýz. Hatta þirket yöneticilerine hastanelerimizi gezdireceðiz. Avrupalýlar sektörün altyapýsýný, teknik imkanlarýný yakýndan görecek.” dedi.
Bozkurt, aralarýnda Hollandalý Agis’in de bulunduðu pek çok Avrupalý sigorta þirketinin Türkiye’ye eskiden beri hasta gönderdiðini hatýrlatarak, “Umuyorum fuardan sonra bu sayý katlanarak artacak. Çok baþarýlý sonuçlar alacaðýmýzý düþünüyorum.” diye konuþtu. Ýstanbul’a dünyayla yarýþabilecek kalitede hastanelerin yapýldýðýný ifade eden Bozkurt, “Teknik donanýmýmýz ve personelimiz çok iyi. ABD ve Avrupa’daki hastanelerden daha iyi hizmet veriyoruz. Elimizdeki potansiyeli iyi kullanabilirsek Avrupa, Balkanlar, Ortadoðu ve Orta Asya’nýn saðlýk merkezi haline gelebiliriz.” ifadelerini kullandý. Bozkurt, Türkiye’de saðlýk hizmetinin Avrupa’daki emsallerinin üçte biri fiyatýna yapýlabildiðini kaydetti
Haber: Necip Çakýr
Kaynak: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.


Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri