Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Mahkeme salonuna

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Mahkeme salonuna

Mahkeme salonuna,bir davada tanıklık etmesi için getirilen yaşlı teyzeyi,ifadesini vermek üzere tanık kürsüsüne oturttular.Davalının avukatı yaşlı kadına yaklaştı ve '' Bayan,beni tanıyormusunuz?'' diye sordu.Yaşlı kadın,bu soruyu uzunca yanıtladı:
    '' Ah evet,avukat bey,sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum.Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız,sürekli yalan söylüyordunuz,eşinizi komşunuzla aldatıyordunuz,en yakınım dediğiniz insanları arkasından konuşuyordunuz,birazcık daha kazanmak için her şeyi yapardınız...''

Davalını avukatı başta olmak üzere tüm salon şoka uğramıştı.Adam ne yapacağını bilemez bir durumda yaşlı kadına benzer bi soruyöneltti:'' Peki bayan,karşı tarafın avukatını tanıyormusunuz?'' Kadın yine uzun uzun yanıtladı:
    '' Elbette onuda tanıyorum'' dedi.'' Çocukluğunda ona dadılık yapmıştım.Tembel ödlekve alkolikadamın tekidir.Çevresinde tek bir dostu yoktur ve herkes ,hala geceleri altını ıslattığını söylüyor''
    Mahkeme salonundaki herkes yine şoka uğramıştır.Salonu bir uğultu kaplamıştı.Yargıç,tahta çekiciyle kürsüye iki kez vurup herkesi susturdu ve her iki tarafın avukatını kürsüye çağırdı ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şöyle fısıldadı
    '' Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizide mahvederim''.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri