REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaonlarda %100 Sİnyal Sevİyesİ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaonlarda %100 Sİnyal Sevİyesİ

KSC 511 CI 12 C1 A5 MAKİNAM VAR

cihazda sinyal sürekli % 98- 100 görünüyor.Ama öyle olmadığını biliyorum. normalde görünmesi gereken sinyal bu değil. Çünkü başka cihazları takınca normal sinyal görünüyor.turksat veya hotbirde de yayınları izlemem de bir sorun yok.Yalnız her iki uyduda da sinyal kalitesi sürekli olarak her kanalda %100-98 aralığında.Çevremde kaon kullanan başka arkadaşlarda var aynı sorun onlarda da var. Sorun acaba makinadamı yoksa yüklediğimiz yazılımlarlamı alakalı. bilen arkadaşlardan ve üstadlardan bildiklerini paylaşmalarını istiyorum .Bu sorunu düzeltebileceğim bir işlem arsa bilgilendiriseniz sevinirim.Sinyal kalitesi sürekli %100 gösterdiği için çanağı sinyalin en yüksek olduğu noktada odaklayamıyorum Bir yakınımda kaon bordlu digix 911 var. Onda böyle bir sorun yok. YAlnız çevremdeki kaon kullanalardan c bordlularada bu sorun var.YArdımlarınızı bekliyorum
    Teşekkürler.

.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni chazlar nedense öyle gösteriyor kardeş ben 12.03.A5 kullanıyorum çok farklı yani % 28 ila %74 arası oluyor en fazla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunnylerde hep sinyallar yuksek gösteriyor.Yazılımla degil genel tunerle alakalı sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet, C Boardlu cihazlarda sinyal kalitesi hep %100 gözüküyor..!
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2005 yazılımlarında gercek gosterıyor.2006 yazılımlarında boyle oldu.deneyebılırsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 01 a5 lerdede %100 görünüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba ustalar bu soruna bir çözüm bulamazlarmı. Kaon çok sevdiğm bir cihaz va çevremdeki bir çok kişiye de bu cihazı aldırttım. Şimdi bu surun beni baya rahatsız etti. Çanağı odaklarken çok zorlanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 12 01 a5 cihaz var sinyal normal gösteriyor %72 felan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede sunny 1030 dcı var seviye kalite %80 i hiç geçmiyor nedenini bende anlamadımhatta kalite bazı uydularda % 40 ı geçmiyortürksatta bile en fazla
    %70 oluyor hiç şimdiye kadar %90 yada %100 olmadı .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı telat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede sunny 1030 dcı var seviye kalite %80 i hiç geçmiyor nedenini bende anlamadımhatta kalite bazı uydularda % 40 ı geçmiyortürksatta bile en fazla
    %70 oluyor hiç şimdiye kadar %90 yada %100 olmadı .
    seninki normal dostum. anormal olan bendeki. hotbirdde bile sinyal 100 de 100 görünüyor. hemde her kanalda. 100 de 70 gibi olması lazım

cihazların bu versiyonlarında bir sorun var sanırıöm. Yada yazılımlarda

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri