REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: diora s8800 cı yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diora s8800 cı yardım

arkadaşlar yardım cihaz acılmıyor yeşil aşık yamıyor sadece... cihaz markası DİORA S 8800 CI bunun orjinal yazılımını nasıl bulacagım biraz araştırdım ama bu cihaz adında bir yazılım bılamadın yardımlarınız için şimdiden tşk ler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özgür82 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yardım cihaz acılmıyor yeşil aşık yamıyor sadece... cihaz markası DİORA S 8800 CI bunun orjinal yazılımını nasıl bulacagım biraz araştırdım ama bu cihaz adında bir yazılım bılamadın yardımlarınız için şimdiden tşk ler...
    Arkadaşım tam olarak bilmiyorum ama yinede denemekte fayda vardır diye düşünüyorum.Bu cihaza yanılmıyorsam techstar yazılımı uymaktadır.Kumandanında değişmesi gerekebilir yani techstar yazılımı yükledikten sonra bi dene istersen.Takıldığın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Buda orijinal flashdump dosyası.
    Konu terminator tarafından (16-09-2006 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terminatör hocam eline saglık yazılım aynı tutuyor cihaz modeli ile ama bu yazılımı nasıl bir editörle yükleyecem bu konuda yardımcı olabilirmisiniz elimde ftlink ftlink41 adında 2 adet editör var bunlarla yükleme yapabilirmiyoim tşk ler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu adresten alabilirsin arkadaşım.Kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam eline saglık ama cihaz acılmıyor.. şimdi nasıl yapcaz yazılım tutmuyor galiba sadece yeşil işik yanıyor yine com tanımıyor.bu modelle aynı golmaster 8000 lerde oldugu gibi yazılımla düzeliyor soffare+data +loader acmamız için şifre istiyor girip acıyoruz soffare+data +loaderi işretliyoruz yükleyince calışıyor bu cihazada bu şekilde editör bulabilirmiyiz techsatar kendi sitesinde ki loaderde böyle bir özellik bulamadım başka ne yapabilirim saygılar .....
    Konu özgür82 tarafından (18-09-2006 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birde bunu dene bakalım.
    Konu terminator tarafından (18-09-2006 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk ederim hocam bu 1,msj da vermiş oldugunuz flaş dumpu nasıl yükleyecem bir bilgi verirseniz bu iş olcak galiba flaş ı sökmeden yapablirmiyim
    Konu özgür82 tarafından (18-09-2006 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam beni batıran zati o clarions oldu bu hale getiren bunu yazılımı yükleyince haliyle acılmaz oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum o zaman flash dumpu atmaktan başka çaren yok gibi gözüküyor.Zaten bu cihazın ne emulu nede orijinal yazılımı mevcut.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam flaş dumpu flaşı sökmeden yapma şansımız yok galiba...

yardımlarınız için tşk ederim elinize saglık sizi yorduk... saygılar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri