Kadýnlarý cinsellikten soðutan nedenler

Uzmanlara göre kadýnlarý cinsellikten soðutan birçok neden olabilir, ancak en çok bilinen 10 neden þöyle sýralanýyor:

Ýnternetteki sitelerde en çok konuþulan, bloglarda dile getirilen konulardan biri kadýnlarý cinsel isteksizliðe iten nedenler ve çözüm yollarý olarak karþýmýza çýkýyor.

Ýþte kadýnlarý cinsellikten soðutan 10 neden..

1. Gebeliði önleyici doðum kontrol ilaçlarý kullanmak bazý kadýnlarýn **** isteklerini azaltýcý rol oynayabilir. Bunun yaný sýra spiral, prezervatif gibi araçlar da kadýnlarýn **** isteklerinin azalmasýna neden olabilir.

2. Antidepresan kullanmak. Herkesin **** isteðini bu þekilde etkilemese de çoðu kadýnýn **** isteðini azaltýr.

3. Emzirme. Prolaktin hormonu **** isteklerini azaltýr. - Uykusuzluk. Çoðu kadýn için iliþkilerde uyku seksten önce gelir.

4. Stres. Ýþ yoðunluðu, eðitimle ilgili stresler, aile sorunlarý veya hastalýklar, ölümler **** isteðini azaltýcý rol üstlenebilir.

5. Stresiniz yükseldiði zaman çoðu kadýn seksi bir çözüm olarak görmez.

6. Partnerle uyumlu duygulara sahip olmama. Her iliþkide duygusal ve tutku olarak farklýlýklar görülebilir. Bu nedenle çiftler seksten uzak durabilir.

7. Testosteron hormonunun düþük olmasý **** isteðinin az olmasýna neden olabilir.

8. SHBG seviyesinin yüksek olmasý. Bir kadýnýn *** Hormone Binding Globulin (SHGB) yüksek olmasý da belki sekse olan ilgisinin az olmasýna neden olabilir.

9. Mahremiyet korkusu. Bazý kadýnlar mahremiyetlerine aþýrý düþkündürler. Bu durum çiftlerin **** yapmasýna engel teþkil edebilir.

10. Vücudunu beðenmeme. Bazý kadýnlar vücutlarýnýn nasýl göründüðüne önem verirler. Vücutlarýný beðenmeyen kadýnlar partnerlerinin gözünde kendilerini kendi gözleriyle algýlarlar. Bu nedenle seksten uzak dururlar.

Bu tür sorunlarý olan kadýnlar daha önce bunlarý yaþayanlarýn deneyimlerini ve çözüm önerilerini okumalýlar, araþtýrmalýlar ve paylaþmalýlar. Çiftler sorunu çözemiyorlarsa bir **** terapistinden destek almalarý yararlý olacaktýr.

<div>

Çünkü Ben Annemi Gülerken De Gördüm, Aðlarken De...

[/b]