REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Multivision GÜndÜz AÇiliyor Gece Sİnyal Yok Dİyorr Acİl Yardim.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Multivision GÜndÜz AÇiliyor Gece Sİnyal Yok Dİyorr Acİl Yardim.!!!

Evt GÜndÜz Sorun Yok Ama Gece AÇmiyor Sİnyal Yok Dİyor..ama Benİm Tps Olarak BİldİĞİm Dİger Kanallarda Sorun Yok Tps Cinema ,tps Foot Gİbİ Neden Acaba Multiler Gece Sinyal Yok Diyor Bu Arada Bİz ArkadaŞin Pc'de Yazilim Attik..orda Makİna Lnb 4 E Ayarliydi Burda Bennimkine Gore 2 Ye Ayarladim Falan Ondan Olabilir Mi Acaba Yeniden Restart Mi Atsam Makinaya Bi Yardim Ederseniz Sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jermaineee Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evt GÜndÜz Sorun Yok Ama Gece AÇmiyor Sİnyal Yok Dİyor..ama Benİm Tps Olarak BİldİĞİm Dİger Kanallarda Sorun Yok Tps Cinema ,tps Foot Gİbİ Neden Acaba Multiler Gece Sinyal Yok Diyor Bu Arada Bİz ArkadaŞin Pc'de Yazilim Attik..orda Makİna Lnb 4 E Ayarliydi Burda Bennimkine Gore 2 Ye Ayarladim Falan Ondan Olabilir Mi Acaba Yeniden Restart Mi Atsam Makinaya Bi Yardim Ederseniz Sevinirim
    1-ilk başta dasegc ayarına bak
    2-dasegc 2 de mi 4 ona bak
    3-eyer 2 deyse makineden 2 gittir ve kaydet
    eyer yine sorun varsa senin çanağin ayarı bozuktur başka kanalrda çıkıyorsa lnb ayarlarını yap...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya usta bir elatsansa birde 9400 vci lara *** Vİew leri halletsen olmazmı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben daha önce aynı sorunla karşılaşmıştım gündüz çalışıyodu gece kesiliyodu çanak ayarından çıktı ince ayar yaptım düzeldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagopl bilgi iicin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gece keyle ler olmuyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ayardan oluyor gece sinyal düşüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soyluakif Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ayardan oluyor gece sinyal düşüyor
    bak sana bir fikir daha veriyim çanağin onunda çam ağaçları var mı eyer çam ağaçları varsa akşamları çam ağaçin salanmasıyla çanağa gelen sinyalı kezer eyer ağaç varsa kökten kez bu benim başima çok geldi.bütür olaylar çok karşilaştım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri