Tehlikeli Madde - Anne

ana seni çok özledim seni düşündükçe göz yaşlarım dinmek bilmedi

yokluğun beni deli etti deli sendin benim için gerçek olan sevgi içimdeki

aşk nefreti şimdi gittin yanımda sıran gelmişti kader diye çizilmişti bu yaşam

kitabında yalan dünyada kaldım tek başıma ana devir değişmiş yalanlar

doğrulara yetişmiş iki yüzlü köpekler seni arkadaş diye sayıp gerçek yüzlerini

saklayıp milletin arkasında vuranlara kaldım tek sensin allahım bir tek dilek kalbimdesin

hep yek üzüntüler içinde kaldım aklımda çıkamadım çıldırdım kendimi tutamadım bıraktım

göğsümdeki olan selleri senin için akıttım her gece biten o eski günlerimi hatırladım

bana verdiğin nasihatleri sayıkladım gözlerimi kapatıp seni kalbime kazdım çizilmez bu

asla bunu kader diye kitabıma yazdım sendin benim bu dünyada kanadım uçamadım

ana yıkıldım seni benden ayırdı yüce allahım yaralıyım annem unutanlar unutsun ben seni asla silemem gözlerimin içindeki kara bulutsun artık seninle çok şeyler paylaştık yaşam

hariç oldu evladım sensin şimdi bu dünyada soldu artık benim zamanımda doldu

yanına geliyorum ölenle ölünmez derler ben senin için ölüyorum senı hep düşlerimde görüyorum kal yanım da ana ben gıtmenı ıstemıyorum kal yanım da dıyorum bağırıyorum gözlerimi açınca hala ağlırum hala ağlıyorum ana hasretın oldu içimde bır damga seni çok özlüyorum........ anne anne ne olur gitme senden baska kımım var kı benı terketme bu hayat olmus zaten olacagıu kadar kahpe benı de götür gittiğin yere bırakma benı bu lanet ınsanların içinde ne yaparım senseız soyle yasayamam bunu yaz bıyere kokun kalmıs hala uzerım de her gece guzel yuzun ruyama gırmekte sensız olmuyor anne ne olur don gerıye gozum de yas kalmadı bunu bıl anne. hanı benı terketmeyecektın hergece ustumu sen ortecektın tertemız kalbınle nasıhat edecektın ettın ama sımdı benı bırakıpta gıttın soyler mısın artık kıme gıdeyım gıdemem bundan sonra tek basıma bıryım fazla surmez yanına gelecegım sensız hayatından bezmıs bırıyım sen yokken bu hayatıu ne edyım butun dunya bunların olsun gıttın ben senden baska bıseyı sevemedım ıstemedım senın bı sacının telı ıcın canımı verırım cunklu bu can senın al artık yanına geleyıom anne dayanamaz haldeyım senı delıler gbı ozledım mezarında sana dualar ettım kendımı yanına gommek ıstedım ettım bunları dusunmemeıs deılım kararımı verdım son kursunu kalbıme ekledım anne sana deıl allahıma ısyan ettım koskoca dunya da benı senden ettı tek basına koymayı basarabıldı bmuydu bana olan sevgısı sevdıyse alsın su kalbımı... hergun resmıne bakıyorum anne sankı yanımdaymıs gbı sana konusuyorum ama yanımda olmadını bırden anlıyorum anne sana el uzatıyorum vaktım geldı artık bılıyorum ama uzulme uzulme sakın anne yanına gelırum

tehlıkelı madde mc serkan dj akman crazy ossie ibrahim esen

----------------------------------------------------------------------------

Tehlikeli Madde - Aşkım

a$kim...seni seviyorum seviyorum...a$kim...biraktin beni bir ba$ima...a$kim...seni seviyorum seviyorum askim..

ne güzel ba$lamisti askimiz yillar once seninle...seni yazmistim kalbimin en degerli yerine...pembe hayaller kurardik el ele gönül gönüle...yaraladin beni son sozlerinle..sendin bana askini itiraf eden...sendin bana umut dolu sozler soyleyen...sendin ilk ve son askimsin diyen...yine sendin askimizi bitiren...nerede seni seviyorum diyen diller..? bana bakan umut veren gozler..? hic beklemedigim bir anda biraktin beni...unutmak mumkun mu o ela gozlerini..? geceler bir turlu sabah olmuyor...hayalin karsimdan gitmek bilmiyor...sensiz yasamak gucume gidiyor...ihanetin bir an olsun aklimdan çikmiyor...

sensizligin acisiyla kavurluyorum...olmuyor guzelim...senden sonra kimseyi sevemiyorum...sen sozunu tutamadin...yaziklar olsun sana beni biraktin...hayatta tek basina..lanet olsun lanet olsun sana...

a$kim..seni seviyorum seviyorum...a$kim...biraktin beni bir basima..askim...seni seviyorum seviyorum a$kim...!!!

------------------------------------------------------------------------

Tehlikeli Madde - Bir Avuç Gözyaşı

hayallerımle benı bırakıp gıttın

yıne sensız kaldım gece karanlıgın da

uzaklarda olsanda cok uzaklarda

senı ıstıyorum ben hep sonsuza

yıldız gbı parlak ısık sacan gozlerıne

dalıp gdıyorum ben hayalınle uzaklara

gece ruyalarım da beraber olsakta

yokluguna alısamam dustum yataklara

bu gıdısım yarına cıkar mı bılemem

bırtanem senden baskasını sevemem

kendımı unuttum senın ıcın yasadım

dort duvar arasında senın ıcın haykırdım

benı bıraktın ama yıkılmadım dırendım

her gece allahtan bır tek senı dıledım

kalbımı kırdın ama yıne sen dedım

belkı donersın dıye hep yolunu bekledım

gunler aylar yıllar gerıde kaldı

öksüz adalet yıne senın ıcın ağladı

delıkanlı gbı gozyası bırakıp

içimden gecenlerı hep gunelere haykırdım...

artık gunlerım gunlerden uzun

gecelerım gecelerden yalnız

senı sevdıgımden bu yana her acıyı tattım

herseyı gordum hayatın her cılvesıne alıstım

yalnız yalnız senın yokluguna alısamadım

sımdı anlıyorum kı acıdan hasretten gozyasından

baska hıc bısey vermemıs

senın bu amansız gıdısın

yıkılan hayallerıme sensız gecen gunlerıme

yok olan gecmısıme ağladım ağladım ağladım...

olmuyor guzelım baskasına bakamam

kalbımın sarayını baskasına acamam

gecelerım cok soguk hadı dön gel bana

al kalbımı ıster sev ıster parcala

ya da bır gul açsın boynu bukulmesın

askımız varoldukca guller solmasın

mezara kadar sevecek bu kalbım

bır gunum olsun onu da sevecegı

kalbın buna ızın ver cık gel yanıma

sevdamızı yazalım mutlu yarınlara

yanımdayken bıle senı ozluyordum

yoklugum da her gece senı arar oldum

bulamadım kafamı tastan tasa vurdum

gercek askı ılk kez senın yanında buldum

kaybetmek ıstemem sen benım umudum

uzerınde sensızlık yazan bır kursun

donmezsen bu kursun sonu olsun

sevıyorum senı allah canımı alsın

yoluma gecmesınler dunyaları yıkarım

derdım zaten bana yeter sevdıgıme yanarım

benım ısyanlarım benım benım kara bahtıma

ısyanım sana deıl sensız gecen yıllara

dayanmıyorum bırtanem benı bırakma

anılarımızın hatrına benden ayrılma

yuregımden gelen sozler haykırıslarım sana

bu feryadım gozlerımden dokulen yaslarım da

hepsı sana bırtanem tut elımı sonsuza

neyım varsa alıp gotursunler senı asla

bırtek senın paylasamam bunu asla unutma

soldurmadan benzımı bırtanem gel yanıma....