Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: bilgisayarım açılırken şu hatayı veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayarım açılırken şu hatayı veriyor

bilgisayarım açılırken şu hatayı veriyor
    windows yerel saklanan profili yükleyemiyor ..................

windows yerel profili bulamıyor ve geçici............................................ .....

bunu düzeltmek için ne yapmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bbilgisayarın açılıyomu her şey yerindemi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

windows yerel profili bulamıyor ve geçici............................................ .....

yeniden format çekmen lazımm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows'un Orijinal mi acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarı güvenli kipte açıp Başlat / Çalıştır'a "sfc /scannow" yazarak sistem dosyalarını kontrol edebilirsin. Belki düzelir....
    Kolay gelsin...
    www.yxsdf.info © 2010

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kardeş En Kısa Yolu Format Bence Ama Sanırsam Windows Dosyasında Eksik Veri Var O Yüzden Bu Hatayı Veriyor Olabilir...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bunu dene

arkadaslar bir cok zararlı yazılımın sistemde meydana getirdiği değişiklikleri bulup onları düzeltebiliyor bu komut. ben denedim ve bayaa farketti, mutlaka sizde deneyin..

başlat/çalıştır/cmd den komut istemine geçin ve orda sfc/scannow yazdıktan sonra windows cd nizi isteyecek onuda taktıktan sonra sisteminizdeki bozuk veya eksik dosyalar tekrardan yüklenecektir bilgilerinize, kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba sorunum şu: bilgisayar açıldıktan sonra 3,4 dakika hiçbir işlem yapılmıyor. mouse çalışıyor. kaspersky ve ad aware yüklü virüs taraması yaptırdım. virüs ve trojen yok.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam benim sorunum ç pc normal olarak kapanmiyor. yani, başlat +oturumu kapat + kapat ,yaptıgımda yeniden başlatıyor. güç ayarlarına girdim oturumu kapat aktif .pc yi kapatmak için üzerindeki power tuşunu kullanıyorum.bu sorunuma çozum bulursanız çok sevinecegim . iyi çalişmalar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri