Çarpışık olabilen ödemeli kaderime bilemeden pazuları göte gele böyle semalara desenimi çizebilen emelini ezebilir herkes, domalda ses kes, meyhane bu rap muharebe değil a be her gavatta var sivri dil, fik fik fik fikrime katıl, rap rap rap rapleri batıl, tekdüze vuramadan çenedini sineleri aç ve de kuru dölü alemin uçurumuna durumuna bi bak sonra tak vitesi geri kaç kölesi, pisi pisi kopat, uslanda gel hadi bu rap bi vadi, içinde var kıskancı ve adi, sık beni gari, düşmana kasti cana laf atma sikecem harbi bohçamın içi öteberi dolu adım atarım ağzıma dayanamadın içime hasretime şekil verip kıyamadım seçimimi özle hasetten geber ve yumruğu dene vastiz ve de bu kapris ya da bu xxx siz, ve de bu xxx biz, anemi rapsiz kalamaz backsiz, yo one two microfon check this
Savaşın ölümüne olsa da kamaşır gözler parayla satarsın kalbini kıçın gibi korkun başıboş besbelli psikopat flowlarım katil sus lan icraatin bakir, daldan dala kon seni kancık, üzerine al klozete dal çık
Başa dönemedim ama bir karış duvarı yele bırakıp atarak külçeleri bulup amına kodum cigaramın duvarını vurup içime pencereme ölüsünü astım, bastım arabadaki bu cemre yüreğime dönemeci bulamadı solardı çehre bu derde esefle kıçındaki keneleri bezle hedefte kukular nezle bedenimi yakıverin geri verin ümidimi yeminimi deşeleyin alaverin kenevirin talebini asıverin gelecem sabret unutmazsam dönüp seni sikecem nasibini alır kusar marifetini boyun büker batırana tanı sırtına semer bu rapler yıktı fikrini ser ver dön gel kalksın patiler aighht barikatın götü kule hasımada karapınar ortası çeşme bu xxxxxx kimden gebe, valla benden değil yalansa dediğim şıllık bu kadını delelim açıkta kalmasın popolarınız kalkan her sike bakmayınız diskalifiye siz terapiye biz tebessüme rapi boynuna flowumu asarız
Savaşın ölümüne olsa da kamaşır gözler parayla satarsın kalbini kıçın gibi korkun başıboş besbelli psikopat flowlarım katil sus lan icraatin bakir, daldan dala kon seni kancık, üzerine al klozete dal çık
Yer imleri