murad )

Batil Bir Felsefe Yasam Kitabina GÖre Isine Geln Disine GÖre Senin Sisteminse,

Cehalet Dolu Varliginla GÖrÜnen Resmin ( Siyah Beyaz Fotograf) Bunu Dostum Sen Çizdin

Ben Kafesimsensarmasik...dolan........dolanabildiginka dar, Yasam Dedigim Bir Oyun, Yasaklar Çignene Kadar .piyon Olarak Ölmektense Sah Olurum O KÖle Oldugun Sistemde Mc Murad, Asya Sahi Rap'in SavasÇisi BÜtÜn GÖzler Üzerinde........

(bazİl)

Kefenler IÇinde Bekliyorsun O Yerde YÜzlesme Zamani Lan Siginacak Yerin Nerde Yalvarma HiÇ Bosuna Kredilerin TÜkendi (oyun Bitti Dostum Artik Oyun Bitti)

(murad)

Bir Cenaze Merasimi Tabuttaysa Piyasa Mantarlara Prim Veren Salak Dolmus Piyasa

Burasi..... Hiphop Meydani ! Anladinmi Lan Sahte Delikanli

Jilet Çekmeye Benzemez...kafalari Sallamaya HiÇ Benzemez...

PopÇular Disari ,saydiralim Mayinlari,ticari Rap'ide GÖmdÜm Herkez Bilir O Yanimi..

Akli Fikri Alkol Kumar ,kari ,kiz ,araba ..artik Biner Gezerler Mektupda At Unutma Adres Ver Bazil Neydi Rap'de Parola?(beyaz Mayin Istanbul) Dertlendinmi Yaz Buraya

Ya Habib Allah Mc Murad Masallah ,aglayip Sizlama Lan Kaybolmussun Karanlikta Battiysa Bogazina Çignede Yut Unutma ,midene Inince Patlar Oyun Bitti Sanadaaa......

Oyun Bitti Dostum Artik Oyun Bitti , Oyun Bitti ........ Tek Perdelik Oyun Gibi;

Oyun Bitti Dostum Artik Oyun Bitti , Oyun Bitti........sÖyle Bakalim Kim Kaybetti?

Oyun Bitti Dostum Artik Oyun Bitti , Oyun Bitti........ Tek Perdelik Oyun Gibi;

Bak Sela Veriyor Hoca GÖmdÜm Seni Piyasa , Istanbul Beyaz Mayin Haydi TÜrklar Namaza

(bazil)

Bu Var Kanimizda YÜzyillardan Bu Yana Nusret Mayinla Atalarimiz MayindÖsemis DÜnyaya

Simdi Misyonu Devralan Rotalari Realist Mikrofonu Objektif,protest Bir Yorumla, Oyun Oynama Zararlidir Bu Yasinda Bak Yine Madarasin Beni Felsefeyleyargila

Çoluk Çocukluk DÖnemini Atlatta Gel Saksina Su DÖkecek Bazil BÜyÜyeceksin O Anda...

Asya Sahi Ferman Vermis Bazil Kanca GeÇirmis Kasinani Kasirlar Rabbim BÖyle Emretmis,yarab! Nasil Ugrasiyim Kodamanla? Bunlar Allah Kitap Bilmez,kafalari Dolu GÜnahla,

(murad)

BÜtÜn Yokuslari Denize Inen Dersaadet ,bir Zamanlar O Simdi Yedi Tepede Kan Siddet

Her Sey Çikar Her Sey Para.. Ne Kadar Neseli Olsada Bir Yani Buruk Bu Halkinda.......bazil) Nusret Mayin Rota Hiphop DÜmende Bazil 70 Milyona Bir SÖzÜm Var Sonra Olacaksin Rezil

DÖndÜgÜm GÜn Vampirlerle Suratina 97 De SÖylemistim Hadi Sende Katilsana...( ''hadi Sende Katilsana''the Vampires'in Bir Sarkisi)sakina Artik Sakin Ola Katilma,sakina Artik Sakin Ola Katilma,sakina Artik Sakin Ola Katilma

Sen MahvettikÇe Ben Yol Aldim Bu Ugrurda....................

(murad)oyunlarin Hep Kurallari Vardir Bilmezmisin?kurali Koyan Oyunu Kuran Yahu HiÇ Mi GÖrmezsin?yasam Dedigim Bir Oyunsa Kural Ayakta Kalmak Ama GÜnÜ Geldiginde GÖz Yaslariyla Ugurlanmak.(bazil)kimse..oyun Bozanin Arkasindan Aglamaz.kimse ...o Cenazenin Tabutuna Omuz Vurmaz.

Ne Verdinki Insanliga ,ne Istersin Simdi Sen?vermedigin Her Seyi GÖtÜr Orada Yiyebilirsen.(murad)sÖzler Bir Simgedir DÜsÜnceyi Belirtir Ama Sende O Yasak DÜsÜnen Tehlikelidir..

(bazil) DÜsÜnme O Zaman

(murad)zaten DÜsÜnen Nerde Be Adam .bakma Bana Asyalim Tutanlar Var Mikrofondan

Yil 001 Teknoloji Son DÖnemdedir Uzay Çagi Bilim Çagi DÜnya Ilmin Pesindedir

Benim Halkim AÇ Ilgiye Çalisana Ne Durursun?o AÇken Milyar Pesindeysen Geber Topragin Bol Olsun

Ört ÜstÜnÜ Bazil Vampirlerden Kalma Bir Sarkida GÖmdÜm Çikar Unsurlarini Gayri Bana Parapul Sorma .Çikmiyorsa Agzimdan Eglenceli Bir Seyler.dost Aglarken GÜlmek Olmaz..97 Vampirler....

Underaposse -2002