Kızgınlık Sebeplerim

_gazze_

Kızımı başkasıyla gördüm son dünümde kördüğümdü düşlerim ve düşlerimde kaldı mutlu günlerim.Zuhuri muadil ahmak olma kör kandil cehennnemmi hasbi cebri maddiatmı gizli silgi?siyah penin şizofreni hasta etti Gazzeyi Siper dedim bak dedim ben bu yalanı yermiyim?

_siper_

Yermisin?Bilmemekteyim esefle kınama görevini vermeyin dermiyim artık üstümede gelmeyin!kanı bozuklarında derdi vardı anladınmı kamburunda kalbur üstü bir hayatı sakladı!yaşına başına bakmadan gazamı geldin be Gazze?gözünün yaşı akmadan marazamı yattın he Gazze?

_gazze_

Yanı başımda bir bela var gökyüzünde bir sela var bunuda anlayansa boş bakışlı kargalar!kavgalar hangi birinizi ırgalar?sorgular?duygu SEVGİ kalmamışki arkadaşlar arkadan!....

_siper_

Gazze sende sus bi nebze,son dilekte mutluluksa,her track te belirtmişsin zaten sevgini!canını sıkma sende bence her devaya ver dilekçe kalpte kırma! demde vurma! soruda sorma! salla GİTSİNN!!!

_gazze_

Bilirmisinki her gecemde ben ecemle tek bi cümle ek trackte olmasaydı! son trende kaçmasaydı! dedikoduyla uğraşandı pinky pimpylerle fink atandı, kanımı kaynatandı benide ağlatandı!!!!!

_siper_(NAKARAT)

YAPMA LAAN! BOYNUZLUSUN İŞTE ANLA LAAN! SENİDE VARDI ALDATAN BURSA DEMRE ANLA LAN!!

_gazze_

Şişştt! sus yeter zaten oldum derbeder,bende yaptım zorbalık anlatansa bir tanık,alıksanık kanıksanır kim bu acıya katlanır? sabır taşım kırılır yen içinde kalır!!

_siper_(NAKARAT)

YAPMA LAAN! BOYNUZLUSUN İŞTE ANLA LAAN! SENİDE VARDI ALDATAN BURSA DEMRE ANLA LAN!!

_gazze_

Kızgınlık sebeplerim bir anlık bi sessizlik; bu sessizliğin içinde ağlayan bir bebeğim! aşk-ı mahremimde kaybolandı dildarım, ağyarların gölgesinde kalan bir serdarım!! 24 yaşında bir kızın çığlığıydı bu, hayret ettim sarılmadı yanıldığımı anladım!! pisiye atılan her tokatta ben onunla ağlarım,kalbinin içine bakamadım zift doluydu sanırım. Aldatanla aldanan 3.sü şarlatan kanıma dokunan her yalan demrede gömülü şimdi laan!

_siper_

Yorgunu yokuşa sürdüler annem öldü gitti şimdi,bende böyle çaresiz, mevsiminde mevsimsiz! benim suçum doğmak olmuş hangi hakla? birde takla atmamakla suçladınız!!!(SİPER OĞLUM TAKMA) içim dışım bir leşim ben rapimi seçmişim, keşmekeşte olsa ben bu yoldan zaten geçmişim her uzakta bir yakın varsa hasmın yoktur hısmın! tek takıntım bunuda anlayın!!(ANLAMAZLAR)'GAZZE SİPER RABBİM HARİÇ KİMSENİN ÖNÜNDE EĞİLMEZLER,BİLİNMEZLER ORDUSUNDAN BİLKİ SİLİNMEZLER!.....

Lyrics= GAZZE RAİ

beats=beat by bc recordz cemixacah