REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Arkadaşlar Next İçin Yardımm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Next İçin Yardımm

Selam Arkadaşlar beni Next 2000 x cı plus kullanıyorum benim üğrenmek istediğim sece,nagra,viacces için Servis ID eklemek istediğimde bana hafıza dolu diyor.Ben ise birkaç ID daha eklemek istiyorum bu konuda ne gibi bir şey yapabilirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Tarik76 Cıhazına aıt olan guncel SOFT CAM dosyasını atınız uğreşmayınız ele *** gırmeyi ama *** girmek istiyorsanız yazcağiniz bölumlerdekı gereksiz PAC.'ler icin olan kısımları duzenlıoyerek kulana bılırsınız ok şimdiden iyi calişmalar kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki ben yani yazılımı atınca hafıza için yeni yer açılacak mı...eski yazılım var şuna yeni yazılımı yükleyeceğim ama sonra..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merhaba

Alıntı Tarik76 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Arkadaşlar beni Next 2000 x cı plus kullanıyorum benim üğrenmek istediğim sece,nagra,viacces için Servis ID eklemek istediğimde bana hafıza dolu diyor.Ben ise birkaç ID daha eklemek istiyorum bu konuda ne gibi bir şey yapabilirim..
    Arkadaşım cihazında yüklü olan yazaılım nedir. Eğer bilmiyorsan chazının fişini çek ve sonra tekrar tak orada cıkanı bize söleki sana yardımcı olalım ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratince Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım cihazında yüklü olan yazaılım nedir. Eğer bilmiyorsan chazının fişini çek ve sonra tekrar tak orada cıkanı bize söleki sana yardımcı olalım ok.
    Arkadaşım işte bilgiler
    Ürün : next 2000x cı plus
    Yazılım Versiyon : INF414a042705 MO00.41
    Mekanik versiyon : A0-05
    Cihaz versiyon YKE04012805.jkfv
    Yükleyici :I 1.1B ( YK)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tarik76 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım işte bilgiler
    Ürün : next 2000x cı plus
    Yazılım Versiyon : INF414a042705 MO00.41
    Mekanik versiyon : A0-05
    Cihaz versiyon YKE04012805.jkfv
    Yükleyici :I 1.1B ( YK)

arkadaşım senin yazılım eski cihazına yeni yazılımı ve sofcamı yükle ok. Herşey ok şimdiden kolay gelsin

İYİ SEYİRLER........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merhaba

Arkadaşım cihazında yüklü olan yazılım hangisidir. Eğer bilmiyorsan chazının fişini çek ve sonra tekrar tak cihazın ekranında cıkan yazıyı bize söleki sana yardımcı olalım ok. Çünkü eğer yazılım esliyse yeni yazılımı yüklemen gerekli biliyorsunki her yeni bir yazılımda yeni şeyler eklenmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratince Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım cihazında yüklü olan yazılım hangisidir. Eğer bilmiyorsan chazının fişini çek ve sonra tekrar tak cihazın ekranında cıkan yazıyı bize söleki sana yardımcı olalım ok. Çünkü eğer yazılım esliyse yeni yazılımı yüklemen gerekli biliyorsunki her yeni bir yazılımda yeni şeyler eklenmektedir.
    @muratince arkadaşım yazılım Yazılım Versiyon : INF414a042705 MO00.41 bu dur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri