Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Arkadaþlar Next Ýçin Yardýmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Next Ýçin Yardýmm

Selam Arkadaþlar beni Next 2000 x cý plus kullanýyorum benim üðrenmek istediðim sece,nagra,viacces için Servis ID eklemek istediðimde bana hafýza dolu diyor.Ben ise birkaç ID daha eklemek istiyorum bu konuda ne gibi bir þey yapabilirim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@Tarik76 Cýhazýna aýt olan guncel SOFT CAM dosyasýný atýnýz uðreþmayýnýz ele *** gýrmeyi ama *** girmek istiyorsanýz yazcaðiniz bölumlerdeký gereksiz PAC.'ler icin olan kýsýmlarý duzenlýoyerek kulana býlýrsýnýz ok þimdiden iyi caliþmalar kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki ben yani yazýlýmý atýnca hafýza için yeni yer açýlacak mý...eski yazýlým var þuna yeni yazýlýmý yükleyeceðim ama sonra..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart merhaba

Alýntý Tarik76 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Selam Arkadaþlar beni Next 2000 x cý plus kullanýyorum benim üðrenmek istediðim sece,nagra,viacces için Servis ID eklemek istediðimde bana hafýza dolu diyor.Ben ise birkaç ID daha eklemek istiyorum bu konuda ne gibi bir þey yapabilirim..
    Arkadaþým cihazýnda yüklü olan yazaýlým nedir. Eðer bilmiyorsan chazýnýn fiþini çek ve sonra tekrar tak orada cýkaný bize söleki sana yardýmcý olalým ok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muratince Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým cihazýnda yüklü olan yazaýlým nedir. Eðer bilmiyorsan chazýnýn fiþini çek ve sonra tekrar tak orada cýkaný bize söleki sana yardýmcý olalým ok.
    Arkadaþým iþte bilgiler
    Ürün : next 2000x cý plus
    Yazýlým Versiyon : INF414a042705 MO00.41
    Mekanik versiyon : A0-05
    Cihaz versiyon YKE04012805.jkfv
    Yükleyici :I 1.1B ( YK)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart merhaba

Alýntý Tarik76 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým cihazýnda yüklü olan yazýlým hangisidir. Eðer bilmiyorsan chazýnýn fiþini çek ve sonra tekrar tak cihazýn ekranýnda cýkan yazýyý bize söleki sana yardýmcý olalým ok. Çünkü eðer yazýlým esliyse yeni yazýlýmý yüklemen gerekli biliyorsunki her yeni bir yazýlýmda yeni þeyler eklenmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muratince Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým cihazýnda yüklü olan yazýlým hangisidir. Eðer bilmiyorsan chazýnýn fiþini çek ve sonra tekrar tak cihazýn ekranýnda cýkan yazýyý bize söleki sana yardýmcý olalým ok. Çünkü eðer yazýlým esliyse yeni yazýlýmý yüklemen gerekli biliyorsunki her yeni bir yazýlýmda yeni þeyler eklenmektedir.
    @muratince arkadaþým yazýlým Yazýlým Versiyon : INF414a042705 MO00.41 bu dur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým iþte bilgiler
    Ürün : next 2000x cý plus
    Yazýlým Versiyon : INF414a042705 MO00.41
    Mekanik versiyon : A0-05
    Cihaz versiyon YKE04012805.jkfv
    Yükleyici :I 1.1B ( YK)

arkadaþým senin yazýlým eski cihazýna yeni yazýlýmý ve sofcamý yükle ok. Herþey ok þimdiden kolay gelsin

ÝYÝ SEYÝRLER........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri