Selam Arkadaþlar beni Next 2000 x cý plus kullanýyorum benim üðrenmek istediðim sece,nagra,viacces için Servis ID eklemek istediðimde bana hafýza dolu diyor.Ben ise birkaç ID daha eklemek istiyorum bu konuda ne gibi bir þey yapabilirim..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Selam Arkadaþlar beni Next 2000 x cý plus kullanýyorum benim üðrenmek istediðim sece,nagra,viacces için Servis ID eklemek istediðimde bana hafýza dolu diyor.Ben ise birkaç ID daha eklemek istiyorum bu konuda ne gibi bir þey yapabilirim..
@Tarik76 Cýhazýna aýt olan guncel SOFT CAM dosyasýný atýnýz uðreþmayýnýz ele *** gýrmeyi ama *** girmek istiyorsanýz yazcaðiniz bölumlerdeký gereksiz PAC.'ler icin olan kýsýmlarý duzenlýoyerek kulana býlýrsýnýz ok þimdiden iyi caliþmalar kolay gelsin.
peki ben yani yazýlýmý atýnca hafýza için yeni yer açýlacak mý...eski yazýlým var þuna yeni yazýlýmý yükleyeceðim ama sonra..
Arkadaþým cihazýnda yüklü olan yazýlým hangisidir. Eðer bilmiyorsan chazýnýn fiþini çek ve sonra tekrar tak cihazýn ekranýnda cýkan yazýyý bize söleki sana yardýmcý olalým ok. Çünkü eðer yazýlým esliyse yeni yazýlýmý yüklemen gerekli biliyorsunki her yeni bir yazýlýmda yeni þeyler eklenmektedir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri