LEDGEWOOD – 08 Nisan 2006 saat 11:25 te tanýk çalýþtýðý binadan dýþarý çýktýðý sýrada gökyüzünde ilk önce uçak olduðunu düþündüðü bir obje görür. Objenin þeklini garipseyen tanýk objeye daha dikkatli bakar ve onun çok parlak olduðunu ve kroma benzediðini görür. “Yaklaþýk 5-10.000 feet yükseklikteydi ve þekli bir yumurtaya benziyordu fakat görüntüsü bulanýktý. Alt kýsmý daha düz, üst kýsmý ise daha kývrýktý. Orta kýsmý belisizdi, sanki etrafýnda bir buðu tabakasý vardý. Bu yumurta þekilli parlak krom obje yavaþ hareket ediyordu ve aðaçlarýn arkasýna girdikten sonra kayboldu.” “Objeden gelen bir ýsý olmuþ olabilir çünkü güneþ bir kýsmýný yansýtýyordu. Bu objeyi doðuya doðru baktýðým sýrada gördüm. Obje güneye doðru ilerliyordu, çok hýzlý deðildi biteviye ilerliyordu. Görüþ açýmý kapatan dört uzun aðaç vardý, arkamdaki binanýn üzerinden bir jet geçene kadar olayý yaklaþýk 10-15 saniye izledim. Jet, gördüðüm objeden daha alçaktaydý ve doðuya gidiyordu. Eminim ki bir jet veya uçak seyretmiyordum. 51 yaþýndayým. Daha önce hiç böyle bir þey görmedim”.
CASA GRANDE—Görgü tanýklarý 08 Nisan 2006 yýlýnda bir uçan dairenin daðlara indiðini sonra tekrar havalandýðýný gördüler. UFO kolla ölçüldüðünde aspirin büyüklüðünde, dýþ cephesinde sýralý yanan ýþýklarýyla bej ve sarýmsý kahverengindeydi. Tanýklardan biri cep telefonunu kullanýrken alýcýnýn frekans deðiþtirdiðini ve telefonunun ýsýnmaya baþladýðýný söyledi. Tanýklardan biri 68 yaþýnda, diðeri 45 yaþýnda eðitimciydiler ve son tanýk ise 16 yaþýnda bir erkekti. Aracýn üzerinde transparan bir kubbe görmüþlerdi. “Yine aracýn etrafýnda transparan veya görünmez bir bariyer vardý. Sýralý ýþýklar yanýp sönmeye baþladý ve ýþýk gruplarý görüldü. Araç yere inerken ve kalkarken nabýz gibi atan výzýltý gibi garip bir ses çýkarýyordu. Daha sonar yükselip, 3-5 saniye içinde olaðanüstü bir hýzla gözden kayboldu. Bu müthiþ bir hýzdý, gözle bile bu hýza yetiþebilmek olanaksýzdý.!”
DOÐU GREENWICH – 07 Mart 2006 akþam saat 8:30; Tanýk, üçgen þeklindeki aracý gördüðü sýrada Quonset Çýkýþ Noktasýnýn yakýnýndaki 4. yolda güneye doðru arabasýný kullanýyordu. Bu, her köþesinde üç beyaz ýþýk ve ortasýnda yanýp sönen (kýrmýzý/ beyaz) ýþýðý olan karanlýk bir þekildi. Yolun diðer tarafýnda kenara çekmiþ ve olayý izleyen iki eyalet polisi vardý. Yolda kaza veya yapým çalýþmasý yoktu. “Arabamý durdurmadým fakat hýzýmý saatte 30 km’ ye düþürdüm ve camýmý açtým. Araçtan hiç ses gelmiyordu ve kýmýldamýyordu. Bu yolu iyi bilirim ve yol üzerinde kesinlikle hiçbir kule olmadýðýna eminim. Yoluma devam ettim ve dikiz aynamdan geriye baktýðýmda gökyüzünde hiçbir þey yoktu. Bunun bir helikopter olmadýðýna eminim. Aracýn yerden tahmini yüksekliði 1000 - 2000 feet ti.”
NEW CUMBERSTOWN – 08 Mart 2006 gece yarýsýndan 1 dk sonra evinde televizyon izlemekte olan tanýk cama doðru baktýðý sýrada yanýp sönen bir ýþýk görür. Yerden yüksekte yatay bir ýþýk bandý üzerinde, yanýnda farklý renklerde yanýp sönen ýþýklarý olan üç UFO vardýr. Her biri kol uzunluðunda büyük bir el geniþliðindedir. En baþtaki sola doðru hareket eder ve en sona katýlýr. Tanýk çok korktuðu için göðsünde bir basýnç hisseder ve güçlükle nefes alarak telefona koþar. “Karým bana onlarýn hala orda olup olmadýklarýný sordu ve camdan dýþarý baktý fakat dýþarýsý karanlýktý ve sadece yýldýzlar vardý.”
FOSTORIA – 09 Mart 2006 öðleden sonra saat 4:29. George Ritter birbirini takip eden iki VHS kaseti gönderir. Kaset, yaklaþýk 100 feet uzakta bir çiftlik evinin üzerinde bir uçtan diðer uca gitmekte olan bir UFO gösterir. Obje, çiftlik evinin üzerinden alçalarak kuzeye, geniþ çiftlik arazisine doðru gitmektedir. Bu genel bölgede birçok yeraltý maðaralarý olduðu bilinir. Fotoðraf, UFOlarýn normal tarlalar gibi gözüken yer altý maðaralarýna girebilme yeteneði olduklarýný ima eder. Benzer ifadeler de UFO larýn daðlara ve çeþitli sulara girebildiðini iddia ediyor.
LITTLE ROCK – 16 Subat 2006’da “Alacakaranlýktan hemen sonra Little Rock Havaalaný yakýnlarýna iki araç indi. Ýkisi de alýþýlmadýk bir hýzla alçalýyorlardý. Hýzýmý hemen saatte 48 km ye düþürdüm, bu þekilde araçlarýn hareketlerini daha iyi görebilecektim. Birden anladým ki bu araçlar beni yakýn takibe almýþlardý, bana doðru geliyorlardý! O dakikadan itibaren izlediðim þeylerin gerçekten UFO olduklarýný anladým. Araçlar yaklaþýk 1000 feette durdular ve 1 mil kadar bana doðru gelmeye devam ettiler. Yavaþlamalarý nerdeyse anlaþýlmaz hale gelmiþti eve araçlardan biri neredeyse park halini almýþtý. Arkasýnda ataða hazýr vaziyette bekleyen bir Huey helikopteri vardý, ayný zamanda bir inç daha yaklaþmaya korkuyor gibi görünüyordu. Siyah üçgen ileri doðru gitmeye devam etti ve ben de neredeyse kanadýnýn altýnda kalmýþ gibi bir pozisyon aldým. Tam bu noktada, yaklaþýk 1 ½ blok uzaktaydý ve yan sürücü camýndan objeyi tümüyle görebiliyordum. Fakat hareket edince Jeep’ imin ön camýný tamamýyla kapladý. Dehþet içinde objenin tüm bölümlerini gözden geçirdim. En büyük korkum ise helikopterin ateþ açacak olmasý ve benim ise aþaðýda bu ateþ çemberi içinde kalacaðýmý düþünüyor olmamdý! Sonra baþka bir helikopter daha belirdi. Tam O anda, esrarengiz Siyah Üçgen cisim, olaðanüstü bir hýzla ortadan kayboldu, dona kalmýþtým!
Denizli'de, 03 Aralýk 2005 akþam saatlerinde Denizli 11. Piyade Tugay Komutanlýðý üzerinde görülen esrarengiz ýþýklý cisim vatandaþlar arasýnda heyecana neden oldu.
Denizli'de 11. Piyade Tugay Komutanlýðý üzerinde vatandaþlar tarafýndan gökyüzünde ýþýk saçan esrarengiz bir cisim görüldü. Askeri Geçiþ Yolu üzerinden arabalarýyla geçen vatandaþlar, beliren esrarengiz cismi görünce arabalarýný park ederek gökyüzündeki ýþýðý izlemeye baþladý. Vatandaþlar, Denizli'deki yerel bir televizyonu arayýp UFO gördüklerini iddia etti. Iþýklý cismi görüntüleyen yerel televizyon kanalý kameramaný Osman Çaka, gökyüzünde beliren esrarengiz cismin ilk önce yýldýz olduðunu düþündüklerini ama daha sonra kamerasýyla zoom girdikten sonra ýþýðýn daha belirgin olduðunu ve UFO'ya benzediðini söyledi. Çaka, "Saat 19.00'da vatandaþlar tarafýndan yoðun biçimde telefon aldýk. Vatandaþlar telefonda, 11. Piyade Tugay Komutanlýðý üzerinde gökyüzünde UFO gördüklerini söyledi. Biz de arabamýzla Çamlýk bölgesine giderek burada araþtýrmalar yaptýk. Arabamýzla esrarengiz ýþýklý cismin net görüldüðü Askeri Geçiþ Yolu üzerinde gittik" dedi.
Cismin kýrmýzý, yeþil ve mavi renkler saçtýðýný ifade eden Çaka, "Iþýklý cismin alttan ve üstten basýk olduðunu, hatta ortasýnda çekirdek olduðunu gördüm. Cismin hareket edip etmediðini anlamak için kamerayý beton duvarýn üzerine koyarak sabitledim. Cismin aþaðý yukarý gidip geldiðini fark ettim" þeklinde konuþtu. Gökyüzünde beliren cismin 3-4 dakika net bir þekilde görüldüðünü ileri süren Çaka, "Cisim belli süre gözüktükten sonra birden ortadan kayboldu. Iþýklý cismi cadde ýþýðý zannedilmesin diye cadde ýþýklarýyla birlikte aldým" dedi.
Askeri Geçiþ Yolu üzerinde görülen nesnenin, ortadan kaybolmasýnýn ardýndan Ayný nesnenin bazý vatandaþlar tarafýndan Çamlýk mesire alaný üzerinde görüldüðü iddia edildi. Görüntüler incelenmek üzere Sirius UFO Uzay Bilimleri’nin Ýstanbul’daki Merkezine gönderildi...
08.07.2004
Gazimaðusa'da geçen hafta "uçan daire" heyecaný yaþandý."Ýki Buçuk Mil" diye bilinen bölgede yaþayan Özdemir ailesinden Sevim Özdemir, saat 10.30 sýralarýnda, gökyüzünde çok parlak beyaz ýþýklar saçan ve sürekli dönen yuvarlak bir cisim gördüðünü, söz konusu cismin bir ara alçalarak evinin avlusuna inmeye bir metre kala havada durduðunu söyledi. Kýbrýs gazetesi Gazimaðusa muhabiri Sevgi Yalman'ýn bildirdiðine göre, kadýnýn çok korkarak olayý yakýnlarýna ve polise bildirmesi üzerine evin civarýnda toplanan çok sayýda vatandaþ da söz konusu cismi havada görüp korku ve telaþa kapýldý. Süratle bölgeye gittiðinde kendisinin de havada söz konusu cismi gördüðünü söyleyen muhabirimiz, Özdemir ailesinin, polislerin ve orada toplanan vatandaþlarýn esrarengiz olaya bizzat tanýk olduklarýný anlatarak, "Havada net bir þekilde gördüðümüz parlak beyaz ýþýklar saçan büyük bir cisim vardý. Herkes gibi ben de korktum" dedi. Olaya ilk olarak tanýk olan Sevim Özdemir, muhabirimize, "evinin penceresinden, avluda park edilmiþ yakýnlarýna ait arabanýn bir metre kadar üzerinde havada çok parlak bir cisim gördüðünü, korkuya kapýlarak yakýnlarýna ve polise telefon edip yardým istediðini" anlattý. "Yakýnlarýnýn, polisin ve olayý duyanlarýn evine gelmesi üzerine söz konusu cismin gökyüzüne yükseldiðini" söyleyen kadýn, "Þimdiye kadar ben böyle bir þey görmedim. Yaþadýðým korkuyu anlatamam" dedi. Gazimaðusa muhabirimiz Sevgi Yalman'ýn, esrarengiz olayý gazetemize bildirmesinden az bir süre önce, yazý iþlerini telefonla arayan ve ismini vermeyen bir haným, BRT'nin Gazimaðusa bürosunun telefon numarasýný istedi ve ayný anda korkulu bir sesle, "Çabuk pencereleri kapatýn" diye baðýrdý. "Orada ne oluyor" diye sorduðumuz kadýn, titrek bir sesle, "Evimizin avlusuna parlak ýþýklar saçan büyük bir cisim iniyor" dedi ve telefonu kapattý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri