AHH

bak yine buradayým sana nazýr is kokan göðsümle yanýndayým bak karþýndayým bu dudaktan son defa öptüm farkýndayým ahh bu tenin altýnda açýlmýþ yaralarla giden bir can aslýnda ahh yine son kurþunla vurulmuþ kanatlarla düþen bir can aslýnda bir dala uzandým istemeye utandým yine de benimsin sandým þaraplar yetmez sabahlar olmaz ahým tenimdir yanýna kalmaz ahh bu tenin altýnda açýlmýþ yaralarla giden bir can aslýnda ahh yine son kurþunla vurulmuþ kanatlarla düþen bir can aslýnda

BEN KALENDERMEÞREBÝM

ben kalendermeþrebim güzel çirkin aramam gönlüme bir eðlence isterim olsun saçlarý samur gözleri mahmur biraz da þirin olsun kaþý gözü kara olursa olsun yanaðýnda bir beni mutlaka olsun endamý þanlý sohbeti tatlý biraz da þahin olsun yan bakýþý yaksýn cilvesi yýksýn olursa böylesi böylesi olsun gözleri þahbaz gerdaný beyaz biraz da tombul olsun

BEYOÐLU KÝMÝN OÐLU

kaç gündür evdeyim kimseleri görmedim dedim kýzým böyle olmaz bi hava almak lazým görüþtüðüm tek insan bakkal çýraðý ihsan dedi abla böyle olmaz bari çýk dolaþ biraz beyoðluna çýktým çýktým da n'oldu ortalýk mahþer yeri cihangir pazar yeri beyoðlunda gezdim gezdim de n'oldu istiklal insan seli beyoðlu kimin oðlu yürümek çok zor oldu caddeler erkek dolu bu saatte kýzlar nerde mecburen evlerinde tanýdýk bikaç kiþi iki üç beþ konuþtuk sarhoþ muhabbeti onlar devam etti beyoðluna çýktým çýktým da n'oldu ortalýk mahþer yeri cihangir pazar yeri beyoðlunda gezdim gezdim de n'oldu istiklal insan seli beyoðlu kimin oðlu kimseye çaktýrmadan fazla oyalanmadan mümkünse kestirmeden eve dönmek lazým kimseye bulaþmadan ortalýk karýþmadan mümkünse görünmeden eve dönmek lazým hiçkimseye görünmeden eve dönmek lazým

BÖYLEDÝR BU ÝÞLER

kýz çok güzeldi beyaz ten yeþil gözler kýz çok iyiydi bi erkek daha ne ister herþeyi ister hepsini ister çocuk çok zekiydi parlak sivri diþler ismin ne güzel senin tanýþsak olsak beraber artýk herþeyim senin hepsini al al al ismimi resmimi hepsini al al al artýk herþeyin benim hepsini ver ver ver ismini resmini hepsini ver ver ver çocuk açgözlüydü tatlý güzel sözler artýk herþeyim senin hepsini al al al ismimi resmimi gelmiþ ve geçmiþimi bahçen ne güzel senin yaz kýþ açan güller çocuk aç gözlüydü tatlý güzel sözler kýz bembeyazdý beyaz boþ bi sayfa dedi böyledir bu iþler sana iyi günler

GELÝNLÝK SARHOÞLUÐU (BANA NE)

duydunuz mu neler olmuþ tanýdýnýz mý meþhur olmuþ çok sefilmiþ zengin olmuþ bana ne marjinalmiþ artiz olmuþ o da biþey mi star doðmuþ orjinalmiþ kimden çalmýþ bana ne / boynuz altýndan bakan o gözleri kör olsun damat alana kaynana bedava kahpelikte hediye olsun bana ne vergi þampiyonlarýndan vergi kaçýranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun hiçbirinde ses de yok görüntü çok rutin bir kliþe ne giyerse giysin hepsi bok kýlýflarýyla kapalý gerçek üstü varlýk spiker olmuþ her denyo savaþý gülerek sunmuþ / alkolikmiþ beter olmuþ müptelaymýþ ondan çökmüþ karizmatikmiþ kilo almýþ bana ne duayenmiþ muayyen olmuþ lezbiyenmiþ gelin olmuþ sevgidenmiþ katil olmuþ bana ne / þöhret olana her bi yol helal misali her bi masala týkadý kulaðý yurdum insaný nette yapýlan her geyikte karalamayla dolmuþ kal gelmiþ hepsine buyrun türkçe dersine lirikte taktik olmaz oðlum karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz kraliyet + top onlarýn da hergün ayný þey ben görüyorum sen yolun baþýndasýn bense dönüyorum ek bi sözlüðe gerek yok ben kendimi biliyorum magazin herzaman bu muydu yoksa sonradan mý döndü tv'deki zihniyet sapýk mý biz mi öyle gördük aylin arada ben de geldim ayben der ki sen sefildin senin için hazin bir sondu ayben aylin ortak oldu / bana ne

GÜLDÜNYA

caným abim vurma beni bu dünyadan alma beni dökülür mü kardeþ kaný bir karýnda yatmadýk mý bir anadan doðmadýk mý bir memeden doymadýk mý binbir yarayla tek bi kurþunla gitti güldünya kim farkýnda kimin umrunda yandý bir dünya seni gönderene söyle köydeki büyük meclise söyle daha çocuk yaþta üstüme çýkan herife eðer böyle ölürsem iki elim yakanýzda hayaletim gezer düþer peþinize binbir yarayla tek bi kurþunla gitti güldünya kim farkýnda kimin umrunda yandý bir dünya binbir yarayla tek bi kurþunla gitti güldünya kim farkýnda kimin umrunda söndü bir dünya

GÜLYABANÝ

beni artýk yormayýn daha fazla sormayýn vardýr elbet bildiðim boþuna uðraþmayýn biraz sinirliymiþim biþey beðenmezmiþim evden hiç çýkmazmýþým iki laf etmezmiþim çünkü

gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben girerim rüyalara hepinizi yerim ben gülyabaniyim ben

pek yabaniyim ben girerim rüyanýza hepinizi yerim ben doðduðum günden beri mecburen içerdeyim en doðrusu böylesi dýþarý çaðýrmayýn biraz kibirliymiþim bi selam vermezmiþim

biraz acayipmiþim galiba deliymiþim gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben girerim rüyalara hepinizi yerim ben gülyabaniyim ben pek yabaniyim ben girerim rüyanýza hepinizi...

HADÝ BUYUR

kaç gündür hep evdeyim of sýkýldým yapayalnýzým of hayýrsýz mý arkadaþlarým kaç gündür rahatsýzým of tek baþýma bunalmýþým of bi kere bile çalmamýþ kapým keþke tolga özlem gelse ece uður murat gelse sabaha kadar gülsek keþke hadi buyur bakalým hoþ geldin otur þöyle nerelerdeydin hadi buyur bakalým hoþ geldin çok özlettin kendini herkes eve doluþtu of gelen giden karýþtý of gitmiyolar tam onbeþ gün geçti ali bütün börekleri yedi özlem salonuma yerleþti kedilerim evi terk etti nasýl misafir bunlar git demezsem gitmiyorlar hiç mi halden anlamýyorlar hadi buyur bakalým hoþ geldin otur þöyle nerelerdeydin hadi buyur bakalým hoþ geldin çok özlettin kendini

KAYIP KIZLAR

her günün akþamý koyu karanlýðýn intikamý bir kapý arkasýnda þeytanlar hayaletler yataðýnýn tam altýnda canavarlar onu bekler herkes derin uykudayken alýrlar götürürler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kýzlar herkes derin uykudayken yerler kemirirler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kýzlar büyükler buna inanmaz ki böyle þeyler söylenmez ki yorganýn altýnda kan ter içinde ýþýklar sönünce bildiði dualarý okur teker teker sessizce herkes derin uykudayken alýrlar götürürler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kýzlar herkes derin uykudayken yerler kemirirler kimsenin ruhu duymaz kaybolur küçük kýzlar

OLDUÐUN GÝBÝ

yaralý bereli ellerin yumuk çekik gözlerin minik minik benlerin sen olduðun gibi sen olduðun gibi iþte ölümcül yalanlarýn etrafýnda kýzlarýn delik deþik surlarýn sen olduðun gibi sen olduðun gibi iþte kýzgýn deðilim artýk ikimiz de alýþtýk ama unutmadým yazdým eski deftere ben olduðu gibi çocuk gibi hallerin acayip hayallerin kuyusunda geçmiþin sen olduðun gibi sen olduðun gibi iþte

SOKAK ÝNSANLARI

akþam karanlýk bir yolda bir sersem sarhoþ yatmýþ kalmýþ akþam yaðmurun altýnda güzel bir genç kýz sýzmýþ kalmýþ þaraptan kefen giymiþ iyice ýslanmýþ sokak insanlarý kimse görmek istemez kimse duymak istemez baþtan kaybolanlarý kimse bulmak istemez kimse bilmek istemez akþam zamansýz bir anda hayatlar durmuþ herkes susmuþ sessiz yalnýz saatlerde çocuklar varmýþ kimden kaçmýþ birisi yarýn olmuþ biri dünden kalmýþ bugünden çalmýþ sokak insanlarý kimse görmek istemez kimse duymak istemez baþtan kaybedenleri kimse sormak istemez kimse bilmek istemez