Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sunny D+ Ok Tps Auto Ok İlk Yİne Burda..!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlik dostum snopy

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar stream cıhazın mastır sifresini bilen varmı yazılımı attık birtürlü menüye giremedik cok acil saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

user preference gir.alt satırda change pın code gir.kırmızı.yeşil.sarı.mavi.bas çıkan yere şifreni oooo yaz şifre değişmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat var ben sürekli stream kullanıyorum arayınca bulunur herşeyi ustalardan beklemeyelim onlar gerkeni yapıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksat var ben sürekli stream kullanıyorum arayınca bulunur herşeyi ustalardan beklemeyelim onlar gerkeni yapıyorlar
    üstad bende sunny cıhaza stream yazılımı attım ama bir türlü menüye giremiyorum makinanın fabrika mastr şifresini yazarmısın saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alembar10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad bende sunny cıhaza stream yazılımı attım ama bir türlü menüye giremiyorum makinanın fabrika mastr şifresini yazarmısın saygılar
    3 mesaj üste yazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şevki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3 mesaj üste yazdım
    arkadaşım yazman birşey degitirmiyor .oooo kabul etmiyor kırmızı yeşil sarı mavi yi kabul etmiyor ben o cıhazın m enü mastr fafrika şifresini istiyorum biliyorsan yazarsın bilmiyorsan 3 defa yazdım demene gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende acemi biri değilim arkadaşım, daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım. senin cihazının HW si ile benimki aynı değildir belki ve benim kullandığım yazılımda yoktur nereden bilebilirsin ? Ustaları korumana gerek yok, onların başkalarının korumasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum..
    Emeklerine karşı dediğim birşey yok zaten, doğal olarak yardım istiyorum.. Ok ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca STREAM yazılımlarında 12140 frekansında turksatta otamatik kanal güncellemsi yapmıyor sebebi nedir

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri