Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sunny D+ Ok Tps Auto Ok İlk Yİne Burda..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Astra daki D+ paketi ve *** wiewler aynı anda göstermiyor.. keyler çakışa bilir mi bu durum da acaba sorun nedir burdaki......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımda ( Sunny ) D+ için bir işlem var mı yoksa daha ömceki yazılımlara elle *** girerek te açılır mı acaba ? açılırsa daha önceki yazılımı yükleyeceğim, cw menüsü yok çünkü bu yazılımda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksat var ben sürekli stream kullanıyorum arayınca bulunur herşeyi ustalardan beklemeyelim onlar gerkeni yapıyorlar
    bende acemi biri değilim arkadaşım, daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım. senin cihazının HW si ile benimki aynı değildir belki ve benim kullandığım yazılımda yoktur nereden bilebilirsin ? Ustaları korumana gerek yok, onların başkalarının korumasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum..
    Emeklerine karşı dediğim birşey yok zaten, doğal olarak yardım istiyorum.. Ok ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaan66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Astra daki D+ paketi ve *** wiewler aynı anda göstermiyor.. keyler çakışa bilir mi bu durum da acaba sorun nedir burdaki......
    softkem at ikisini aynı anda gösteriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    softkem at ikisini aynı anda gösteriyor
    hangi softcam ikisini aynı anda gösteriyor acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kimsesizler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy bak ben antencii gene başladın sallama çay gibi yazılım yapmaya çalışmıyor arkadaş çalışmıyor..sonuç yok bak bu durumun bi çaresine
    şu konuşmalarınızı biraz düzgün yapsanız ne demek rest çeker ben şu eğer bir sorununuz varsa özel mesaj atın
    forumda böyle konuşmalar yapmayınız herkez çalıştırıyor bir siz mi çalıştıramıyorsunuz sorunu kendinizde arayınız ve yazılımları ne o ne de biz yapıyoruz biz sadece aracıyız ve kendi çabalarımızla küçük eklemeer yapıp veriyoruz emeğe saygınız yoksa onu bilemem
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ustalar elinden geleni yapıyor burası kavga yeri değil polemiğe girmenin bir anlamı yok . herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kimsesizler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy bak ben antencii gene başladın sallama çay gibi yazılım yapmaya çalışmıyor arkadaş çalışmıyor..sonuç yok bak bu durumun bi çaresine
    kardeşim bak senin babanın uşağı yok burada emir veriri gibi ne cevap istiyosun ya sonuç yoksa atmazsın vede izlemezsin olur biter konuşmalarına dikkat et sen dua etki bu yaılımları bu insanlar veriyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oguz1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok
    tıkla
    bu ne alaka şimdi arayerde
    Konu tike® tarafından (18-09-2006 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri