Sagopa Kajmer - Bir Çýkar Yolum Yok (2008)
1.Bölüm
Etkisindeyim görmüþ olduðum þaþkýnlýklarýn,kurtulmalýyým!..dýþýnda kalmalýyým alýþkanlýklarýmýn.
Bana benden haber veren rüyalarýmýn bir anlamýna varmalýyým,bir yoldan çýkýþa varmalýyým!..
Yaþadýklarým ve anýmsadýklarýmdan ibaretim ben.Umursadýklarým sadýk olanlar,dýþladýklarým özüne baðlý kalmýyanlar.
Sözüne yalan katan terazi þaþkýnlar,farazi malumatlarý,süpheciliðimin sebebi insanlar yada insan olup insanlýk dýþý roller kapanlar.
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdýrýyor ilham kalemi Elhamdülillah,yolundayým ne eyleyim alemi?
Ýnsanlar komik,onlarý anlamam için yeter mimik.Tek sahipliðimiz bilmem kaç gram et ve içine sýðýnan kemik.
Onuda toprak alýr elde var ölüm,hüzünlü son bölüm
!!!Nakarat!!!
Yaklaþ bana yanmassýn!...Yansanda o senin içinde yangýn
Þu an aklýna düþtüm,aklýn yolu birdir dedim yürüdüm.
Mevzum nedir anlarsýn,arzum sana yalvarsýn.
Þu an kendimi gördüm,küçüldükçe küçüldüm. Eyvah!...
2.Bölüm
Þu an beni dinlediðini biliyorum,seni görür gibi oluyorum,analiz ediyor yazýyorum,açýmý bulup çiziyorum,gözümü siliyor yanýyorum,
düþünü biliyor üþüyorum,ama bir çözüme varamýyorum,dinle!...
Sýnýf arkadaþlarým yazdýklarýmý silsin.Hayat bilgisi kitaba sýðmaz baþkalarýna yedirin.Fazla rahattan delirin,gazla!...
Menzilimden gidin,gerçeklerimi bana verin,fýrtýnanýzý gerdirin!...
Heves ve hýrs toz misali,maneviyat dev saray.Yaþananlara þahidimiz þems ve ay.Özel hayatlar deþifre olmuþ herþey açýk vay vay,!
rabaratuvar içinde hangimiz deðil yedek kobay.Bende kaçýcak ayak yok bu taarruz meydanýndan,benden sakýn!...
Akýn akýn birlikler lirik sürer mikrofondan,uyuþmakta can damarlarým,patlayan dikiþlerimi yamarým

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri