Sagopa Kajmer - Düþenin Dostu Olmaz (2008)
Ýlham al bu sözlerin sahibi bir Hamal varlýðý hayal kahramaný olmak istediðim bir masal var düþündükçe sulara batar benim sal kader beni sal.Marifetle erir gönlüm Gördüm benim benim gören gözüm parçalar ya gönlüm avuçlarýmda göðe doðru tuttuðum dualarým ve ömrüm yetmez dilemeye özrüm . Bak bataklýklar üzeri ne kadar da parlak bakta gör burdan her tarafta güzel yüzlü tuzak gökyüzü ne kadar yakýn arþý Azam ne kadar uzak kendine yaptýklarýn ve kattýklarýn ne kadar vasat .Evet bu bir aþk þarkýsý evet bu bir kalp aðýrýsý evet bu namelerde yanan var en derinden ah bir bilsen içimdeki alevi bir görsen .Yanlýz harbin çocuklarýný taþladýnýz öldüler sapanla avlanan kuþlar can çekiþerek öldüler.Gözler ayrý düþeni dudaklar cümleden düþürdüler düþenin dostu olmadý hiç.
Düþenin dostu olmaz bunu böylece bildim inanmasam olmaz
Ölüm allahýn emri ankebutta belli emre tutuþturdu sago en güzel delili delillerim ve deliliyim Beni Bu yaþýma getirdi sen köþene çekil düþün seni bu hale neler bitirdi.Baþta tertemiz sudur yaradýlýþ gün geçtikçe karmakarýþýr durgun sular ani bulanýr ilk baþlarda suya bakarsan ayý ve güneþi saf görürsün sonra güneþ gider ay kalýr üzülürsün .Düþmanýn buzunda donmaktansa dostun güneþi yaksýn içime alýnan her nefes soluk yeniden yaþama dönmek gibi kefene sarýlý tütüne benzerim uçar dumaným aniden uçar bu ruh bedenden . Bu ruh bedenden uçar geride kalanlar açar çarkýfelek yaman döner ben solar sen açar onlar kalýr sen göçer menzilimiz farklýlaþýr çok geç olmadan açýl gözüm açýl ..

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri