Sagopa Kajmer - Düþersem Yanarým (2008)
Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim ve hayatýnýn en güzel parçasýyým , kýrýklarýmýn alçýsýyým ...
Affým olsun hain darba , yediðim darbelerle sýðýndýðým rabba.365 gün 52 berbat hafta aðýtlarýmla rafta.
En büyük destekler çýkarsýzlýktan ötürü lafta.Ben aklýmý dile düþürdüm , kapalý kapýdan kafamý çýkarýp kafayý üþüttüm , yüzüne okkalý cümlelerle üfürdüm.Hey yabancý ben zaten yýllardýr içime dönüktüm !...
Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm.Hayat bir bot ve bot çevresi dolu büyük beyaz köpekbalýðý , ditekiler iþtahla düþünür tepede duran azýðý , rüyalarýmýn öldüðü yerde uyudum ve yine bot battý , ilk rýhtým ben battým.Ah tahtým...vay bahtým...
Dudaklarýmýn kanaya kadar yapmak istediðim iþte bu "rap". benimle ol hep!...ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yaþar mahlasý "kaf-kef" dularým vesvasý hannafý eder def.
Nakarat
Ýncecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içine sindi
Kirpiklerim titremekte korkularýmdan , düþersem yanarým
O kadar içime sindim ki vinç getirse kalmaz baþým.yo !. gömün burda canlý nâþým.
Ýç çekmekten , düþünmekten aðardý saçým , düþersem yanarým.
Vicdan bir güneþ gibi , parladýkça ýsýnýr için.Geçen vakte bir zamanlar adýný koyduk , niçin ?
Çünkü gelen gider , makbulüdür kýsasý ziyaretin , " bana müsade - sana rast gelsin "budur hikayemiz.
Taktir buyur kýþ bulutlarýn kadar doluyum rabbim , bir aðlasam dolar taþar , seller alýr bahçem baðým.
Yükseldikçe nefesi kesilir , yalnýz kalýr dev daðým.Aramadýkça düþman buldum , hasým solum saðým.
Cehennemde soðuk bir gün , boðuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediðin murad.
Bazýlarýna gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaþar hayat , buyur mezara yat!...
Soðukluk içime hükmedince güneþim buz adasý.Þem ile pervâne misâli sagonun aþký.
Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsý , duymakta olduðun engin sözler derin denizlerimin dalgasý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri