Sagopa Kajmer - Bir Kulaç Daha Atsam Karadayým (2008)
Kalk ve beni dinle , sana güç veririm , kafanla dalaþtýðýnda sana yardým edebilirim , beni bilirsin tam 30luk 3 tanýmlý pis sakallý ,donuk bakýþlý Ýklimi az ýlýman çoðu yaðýþlý,yaþar fâni yazlý-kýþlý.Onlarýn þahidi görür gözlü benimkisi âmâydý , unutmadýklarýmýn hepsi güzel birer simâydý.Sen kendinle çatýþmadayken , savaþ verirken oradaydý.Taþla kafan çarpýþtýðýnda ya da kafan taþa yaslandýðýnda anlarsýn ki ; kötü gider , iyi gelir.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldýkça aç kalmanýn korkusuyla kuryacaksýn ,bu sebeble yaþlanacaksýn , çünkü sen de baþtan olmak üzere sonlanancaksýn , trilyon da olsan harcanacaksýn, savaþý kes barýþacaksýn! kendinle aynalarýnda birebir anlaþacaksýn.
Nakarat
Bir kulaç daha atsam karadayým , beni hiç böyle bir denize dalmadým üzerimde pantalonum artý ayakkabýlarým, ha gayret!...
Bir sene fýrtýna , üzerimde dolunay , gün yüzü asmýþ , dalgalar boyum aþmýþ , nefesime gücü bahþet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Benim bahsettiðim o derinlik hiç bir denizde yok , benim yumruklarýmýn içi boþ , korkma yakmaz canýný.
Allah seni ensen gibi dümdüz etmeden geri dön hemen , dünya kýzýna aþýk olmak seni delirtir , bu kýz izdivaç için ne kötü bir cariyedir, ecel aramaz Enseler , yerine gelmez sarsýlan güvenler , içine düþtüðüm masalsý serüvenlerdir gamzelerme âb-ý hayattan can verenler.
Yüzmekten yorulduðum bu en derin denizdir boðulduðum, 4lük lerim kulacý atar , benim benim !...
Dipte vurgunum , moralsizim solgunum, yine de kendime teskin edebilecek bir seviye olgunum , piþmanlýk asla kaçamayacaðým bir canavar .Elleri Bazen öldürür, bazen sertçe yakalar bil ki ;
Sagopa cesaretinin bir kýsmýný zulada saklar ,yanan ýþýklarýmý kaplayacak kadar karanlýðým var.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri