Yunus'tur Benim Adým

Sagopadýr Mahlasým..

Dinle

Eðer düþman yoksa bil ki savaþ olmaz þehvet edilinen þu zevkler kolay solmaz..Kula yataklýk edenler dost sayýlamaz..Korku ve dehþete kapýlanýn kalbi yavaþ atmaz..

gürültüyle besLenen kulakta sukut durmaz.Kara sinekler mikrop demek arýlar boka konmaz..El yumruðunu yemeyen yumruðunu balyoz sanar arlanmaz..Zahmet çeken asla bir kiþi olmaz..

Ekmek elden su göldense tasaya yer kaLmaz..Yabancý görmedikçe köpek delice havlamaz..Yaþama dahil oldukça sistemlerin ayný kaLmaz..Derste kopya çekerek alýnan notla bi bok olmaz..Önüne hedefi koymadýkça amaca tez varýlamaz..Hurafelerle yola çýkanlar köprü sonuna ulaþamaz..Akacak olan kan ilelebet damarda durmaz..Sapýna kadar erkek te olsan kadýna el kalkmaz.

Nakarat x2

Gerçek Bana bir adým daha yaklaþ (yakLaþ yakLaþ yakLaþ)..Gaflet Benden bir adým daha geri at (Aman uzak Dur Benden) .. Dessas Ne bu caka bu fiyakalý hal (Ne Bu caka Bu fiyakaLý haL) Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan..(yoLLan yayLan laN)

kilidi kýrmadýkça sýrrýn kaPýsý açýLamaz..Rabb'im emri verse inan taþ üstünde taþ kaLmaz..Komutan komut vermedikçe esas duruþ bozuLamaz..Sago bir kere siler adýn tadýma karýþamaz..(Nokta) .. yazý Kaðýtta yatýlý söz aðýzdan uçar durmaz..

Dilim tutulmadýkça mikrofonum sýr tutmaz.ilim kendini biLmektir..Bilmeyenden haLt oLmaz..Yalan söylediysen yanýna kâr kalmaz..

Yalanýn ömrü tez biter mumlar yatsý sonuna ýþýyamaz..Zahmet etme boþtan dolu çýkmaz.Gün gelir bi tatlý sözle yýlan delikten çýkmaz..Beþikten mezara dek bu gemide ayný tayfa kaLmaz..velceLaLin kalemi yazar levhi mahruz okunamaz..Zaman hýrsýzý çok çalar koluna zincir vurulamaz..Aklým Dünya limanýna demir atmýþsa gemin girdaptan kurtulmaz..Gözümde Nice ýrmak saklý akýþý durmaz..

Nakarat x2

Gerçek Bana bir adým daha yaklaþ (yakLaþ yakLaþ yakLaþ)..Gaflet Benden bir adým daha geri at (Aman uzak Dur Benden) .. Dessas Ne bu caka bu fiyakalý hal (Ne Bu caka Bu fiyakaLý haL) Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan..(yollan yayLan laN)

Adým Yunus

Mahlasým Sago

ikincisi kaf Kef

üçüncüsü küheylan

Evliya-ý raP

Arkasý yarIn

Arkasý Yarýn