[Nakarat]

Tozlu raflar,ardý mazilerde boþ zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancýlar.Ölüm karanlýk,manzaramda kaç ýþýk yanar? Ve Mozz bu þarkýnýn dilinde kaç bedeni parçalar?!?

Eskimiþ tozlu raflar ardý maziler,boþ araziler içinde yanar döner nesiller.Geride kalan latifeler genizlerimde hep tüter ve sancýyan yerlerinse perde arkasýnda bekler.Kaç dönemdi þöyle baktým herþey hep yolunda.Kýymet anlaþýlmaz,gülüþler eksik olmaz bu çevrede! Ve çevreden bakardý gözlerinde nem,düþüncelerle gözlenen bi bendim sanýrým o dönem!Dostlarýmsa hep yanýmda oldu,kýsa bi an deðildi!Geçtiðim o yollar,yýrtýlan pabuçlar,kaç dikiþ tutardý? Ve gençliðimde kaç önemli þahsiyet yatar?Atar damarda çalardý þarkýlar!Aþýk olmak bir oyundu,ve ben oyunda hep mýzýkçýlýk yapardým,hep kaçardým!Kuytu bir mekanda saklanýrdým.Þarkýlar yazardým gizlice,defterimde her bi sayfada soru iþareti?!?

[Nakarat]

Tozlu raflar,ardý mazilerde boþ zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancýlar.Ölüm karanlýk,manzaramda kaç ýþýk yanar? Ve Mozz bu þarkýnýn dilinde kaç bedeni parçalar?!?

Tatlý bir rüyaydý hepsi,þimdi yanlýz her sabahla ben mücadelemde boðuþur oldum.Unutmak mý bi çözüm yolu yoksa anýmsamak mý geçmiþ hatýralarý,hatýrla hoþ zamanlarý!Öncelerde can ciðerdik,ve þimdi merabalarda kaldý her bi dialoðum,kayboldum bu boþluðun sefil karanlýk olsada,mahkum olmamak gerek yarýnlara,sözde kahraman adamlara!Sokaklarýmda lambalar sönük ve geçtiðim o yollar ýssýz artýk,bense bir atýk misali karmakarýþýk! Kaþlar hep çatýk,üst baþ batýk ve ulaþamadýðým o yýldýza halan aþýk!Ne söylesende boþ be Mozz sen anlat onlar dinlesin,bi gerçek varsa sen sus sende yok olup gidersin,kimse anlamazki halinden,þimdi geriye kalan elde,bir ritim,bir rap'im,yo bir de ben...!!

[Nakarat]