Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Sunny 12.C1.A5 Acil yardımmmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny 12.C1.A5 Acil yardımmmm

Arkadaşlar elimde Sunny 12.C1.A5 bordlu receiver var, buna güncel emu yazılımını atıyorum cihazın önüne (8) geliyor cihaz kapanıyor açılıyor (1) yazıyor yani cihaz abuk subuk çalışıyor, sunny kendi sitesinden indirdiğim original yazlını atıyorum cihaz normal çalışıyor. Sorunsuz ama original yazılımda emu olmadığı için şifreli kanalları izleyemiyorum. Attığım emu yazılımında sorun vardır diye, yazılımını farklı sitelerden veya farklı yerlerden indirdim yine aynı hataya düşüyor. Ama original yazılımını attımmı tekrar çalışıyor, her şeyi denedim son çare olarak buradan yardım almak istiyorum ve bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden iyi çalışmalar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir tane sunny 12 c1 a5 cihaz bul cihazdan cihaza sağlam olandan hatalı olana yazılım at sorunun düzelecektir aynı sorun benim başımada geldi ben bu şekilde düzelttim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki cihazdan cihaza nasıl atılacak, talimatı varmı? Nerede bulabilirim yardımcı olursan meemnun olurum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki cihazdan cihaza nasıl atılacak, talimatı varmı? Nerede bulabilirim yardımcı olursan meemnun olurum..
    Çihazların RS 232 ile baglantısını yap.Kendi cihazını, cihazın arka panelindeki elektrik anahtarından kapat.yüklü olan cihazı aç.çihazın ön panelindeki exit yazan tuşa üç sefer bas sonra cihazın kumandasından mute tuşuna bas çihaz host konumuna geçer.Sonra kendi çihazının elektirik anahtarını aç.çihaz yazılım yüklemeye başlaması gerekir.Çok az kullanılan bir yöntem bir zamanlar bu şekilde yükleme yapmıştım.aklımda bunlar kalmıştı.Deneyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çihazların RS 232 ile baglantısını yap.Kendi cihazını, cihazın arka panelindeki elektrik anahtarından kapat.yüklü olan cihazı aç.çihazın ön panelindeki kanal + yazan tuşa üç sefer bas sonra cihazın kumandasından mute tuşuna bas çihaz host konumuna geçer.Sonra kendi çihazının elektirik anahtarını aç.çihaz yazılım yüklemeye başlaması gerekir.Çok az kullanılan bir yöntem bir zamanlar bu şekilde yükleme yapmıştım.aklımda bunlar kalmıştı.Deneyin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guncel softkey at duzelir cıhazın cıhaz dan cıhaz ugraşma arkadaşım kolay gel sin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri