Rapozof - Yýldýzlara Baktým
anla gözlerimden dönme sözlerimden özlerim ben hayalin her dem gözümün önünde yanýmdasýn yinede yanýyorum bu aþktan hastayým ilacýmsýn etme beni bu candan hergün yeniden doðdu batan güneþ seninle yaþama döndüm her daim moralsizken sesinle paralarla mutlu olun duygularým yeter bana kurak toprakta güllerim gözlerimse merakta ayrý dünyada geldin oyna rest alayýna kimki suçlu geç aynaya karþýndakini yargýla af ola yanlýþým eðer varsa biraz mola yorgunum duramam ayakta sevdiðimi aradým yoktu bileðe bir býçak sevdiðimi anladýn ve de terkettin alçak
nakarat:
yýldýzlara baktým bu gece bendende melankolik dilimde hep ismin ben sana platonik kalemim elimde yeminim beynimde yinede beklerim güllerim solarken hayallerim birbirini kovalarken yalvardým tanrýma sen dön diye X2
365 gün 6 saat dert çektim hayallerimi uzaklara yýldýzlara ektim sabahý bekliyorum neden uyumak için geceleri karanlýða sarýlýyorum sence neden o beni anladý ve sustu sen yanýmda yokkken yolunu gözler oldum sesini özler oldum þizofren oldum kayboldum sessiz gecelerde gecelerce sayýkladým lanet olasý ismini bir resim vardý unutmadým aþaðýlýk cismini kapýna gelsem kapýný çalsam kapýný bana açarmýsýn yanýna gelsem canýmý versem yoksa yine kaçarmýsýn karakterlerimiz ayrý durumumuz gibi gözyaþlarýmýz ayný týpký gururumuz gibi unuttum herþeyi gel affettim seni.
nakarat:
yýldýzlara baktým bu gece bendende melankolik dilimde hep ismin ben sana platonik kalemim elimde yeminim beynimde yinede beklerim güllerim solarken hayallerim birbirini kovalarken yalvardým tanrýma sen dön diye X2
<div>

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri