Mode XL - Pasta (ft. Jinga)

Yasin

bildiðini unut dilediðini gerçekleþtire bilmek için göz yaþlarýný kurut en ufak umut kalmadýysa tanýþmalý ateþ ve barut atýlan son *?* bende ritim hiç sanmadýðýn kadar çoktur ama þunu bil seni dolandýrmak için hazýrlandý akupunktur adý yoktur senden üstün olanýn eline öpücük kondur bu Jinga zaman kavramý yoktur senin kankilerin çoluk çocuk benimse s*kime boncuk olamayacak kadar toydur günde üç defa her yemekten sonra bana karþý atýlan her laf yutulur sizin orda tarf tutulur ama burda yaþ kafa tasýna býçak vurulurr !!!

nakarat (Jinga)

Yasin

hadi ya demek öyle bana içinden geleni söyle ya da kes kapa çeneni kýrýlmadan önce dinle zaten yeterince saçmalýk cadde üzerinde (peki sürtük nerde) her ferdin içinde (ya da dj) herkes kaldýðý yerden devam etsin parça bitince ama ölünce ya da ölmeden kemiklerini ikiye bölünce ister misin suratýnýn ortasýna mor menekþe açsýn zengin masada toplanan hesapsýn birden bir çýkýnca aradaki farksýn farkýnda mýsýn sanki her daim baþucuna asýlý ritim kabile vurdukça beyin sarsýlýr bak burdayýmmm ...

nakarat (Jinga)

<div>

Her insan dünyaya bir kez geliyorsa, astranotlar insan deðildir.