Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: S*X VİEW PAKETİNİN YENİ KEYLERİ BURADA ( 18 eylul 2006)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim cihaz sunny 7010 dcı bu keyleri nasılatacam yoksa ellemi yüklicez bilmiom bana bi yardımcı olun acil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BAYRAM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim cihaz sunny 7010 dcı bu keyleri nasılatacam yoksa ellemi yüklicez bilmiom bana bi yardımcı olun acil
    aynı mesajı tekrar tekrar yazmanıza gerek yok cevap verildi

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    softcam ilemi el ile mi gireceksiniz?
    softcam yükleme anlatımı için aşağıdaki linke tıkla
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu isayuksel tarafından (21-09-2006 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ustalar 9030 cım var keyleri yarıda bırakıyor almıyor FALL hatası veriyor yazılım attım olmadı FALL hatasının dan nasıl kurtulacam uygun yazılım var mı şimdiden teşek kürler ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reset defullt denedim olmuyo

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mega-ali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam ustalar 9030 cım var keyleri yarıda bırakıyor almıyor FALL hatası veriyor yazılım attım olmadı FALL hatasının dan nasıl kurtulacam uygun yazılım var mı şimdiden teşek kürler ...
    keyloaderi çalıştırdıktan sonra kablo bağlantısını yapıp birde öyle dene
    ayrıca kablo uçlarını yer değiştirmeyi de dene (bilgisayardakini cihaza bağla)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşek kürler usta almadı yıne de ben usb port kullanıyorum bel kide on dan atamıyorum ama 7011 ler alıyo neysa teşek kürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkdaşlar keyler çalışıyormu hala sunny 9030 fta cihaza yükledim çözmedi ***wievleri varmı bilgisi olan bu konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkdaşlar keyler çalışıyormu hala sunny 9030 fta cihaza yükledim çözmedi ***wievleri varmı bilgisi olan bu konuda
    Hala aktif
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hala aktif
    tşk ederim ilgin için serkan yılmaz tekarar attım softcam ama gene çözmedi emu hanesinde fixcw var herşey tamam kanal kilitte açık çözmüyo ne yapabilirim başka.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New ***VİEW INFO ch constant CW now 21 EYLÜL

CW: 4A 47 F4 85 CC C6 43 D5 9F 08 D7 7E 5D B6 77 8A

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri