REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: ora 5020 fta acil yardım...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ora 5020 fta acil yardım...

arkadaşlar elimde bir tane ora 5020 fta var sistem bilgileri 9030 ile birebir aynı fakat ben bu cihaza yazılım atamıyorum. en azından 9030 u denedim olmadı ve menüsünde de kanal kilit bölümü yok. acil olarak bu cihaza yazılım bulabilirmiyiz. iii çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiçbir bilgisi olan yokmu arkadaşlar. mümkünse acil yardıma ihtiyacım var. olumlu yada olumsuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiçbir bilgisi olan yokmu arkadaşlar. mümkünse acil yardıma ihtiyacım var. olumlu yada olumsuz.
    Çihazına Sunny 9030 FTa dan sizin ORA 5020 FTa çihazınıza çihazdan çihaza yazılım yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çihazına Sunny 9030 FTa dan sizin ORA 5020 FTa çihazınıza çihazdan çihaza yazılım yükleyiniz.
    teşekkürler üstat. iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhazın hwv veryonunu yaz yardımcı olalım oranın hwn numarası yaz yardımcı olalım ona gore hangı yazılım atılır yada olur dıye yardımcı oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ora 5020 problemi

ihlas ora marka 5020 animasyonlu cihazın emu almama problemi ..Yapmanız gereken sunny 9030 makinadan ora 5020 ye yükleme yapmak ondan sonra kilit acılıyor daha sogra ps den istedigin yazılımı atbilirsin kardeş
    :45:yenilsekte beşiktaşlıyız kardeş
    Konu reis+ tarafından (18-09-2006 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri