Kolera - Sen Nasýl Bir Ýnsansýn
Verse 1
Yaðdý yaðmur aktý sel doðdu eylülün kýzý esen.
Günün sürpriz ismi ehlen ve sehlen
çok zaman kaybetti deve pireyle ben de küçüktüm eskide göðe bakardm gözlerim dönerdi maviye
Gergedanýn *** kalbim üzerinde koþturmasý,ayný benin farklý elde yepyeni bi hal almasý
Uykudan evvel yolculanan günün hatýrlanmasý gönülden bir iç yanmasý.
Bana gelirsen kalbin elinde gel kemiklerinden sýyrýlýpta gel,baharý bekle akasyalarla gel,
Çuvallamayýz gel bi omuz ikimizede yeter söyle bana hiç kimseciklere söylemediðin sözler.
Hayrýmý isteyen þükür bi kaç yaratýlanda var,halaöldürdüðüm örümceðin üzerimde bedduasý var.
Hata yapmaktan korkan Kolo hata üzerinde hata yapar sanki taþýnýrken düþer tabutum ölüm çýkar
(?) gerek bahaneye utanç için bul kusur þahaneye (?) kendini lav zannetti söndü zöndü laleye
þükür rahmet düþtü tane tane her bi (?)
Ýste sade iste ayrý 7 pýnardan su toplarým,iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batarým
Ben gerçeðim onlar hayal iste sana ispatlarým bi sevsen beni gönlündeki derdi siler atarým
# Nakarat
Aradan çok yýllar geçti çok sular aktý düþtüm bu hale.Eller heva hevesine düþkün konuþtu halimi 7 mahalle.
Herkes anladý ne yazýk ki anlatamýyorum derdimi yare,kalbim ellerden düþtü oldu ciðerde para pare.
Göründüm güçlü düzeldim sandým ama hep bunalýmdayým.Ne mümkün dengene durmak fýrtýnadan bi uçurumdayým.
Daha filmi anlatmadan aðlarsýn sen nasýl bir insansýn?Ben senle aþka düþtüm parçalandým tane tane
Verse 2
Kolo kayýp ülkenin prensesi ondan duyulmaz sesi büyütmüþ beni ölülerin üvey sevgisi
Fermaný verdim ve vuruldu celladý hain kellesi azarlandýðýmý anlar ve insanlarýn küflü sözleri
Bakar kör bi hayat yaþadýk hurma aðacý altýnda buka vuruldu kahra ateþ düþtü baðrýma
Kötü niyetle sorulan bi sorusun iyilik arama cevapta kendini öldüren bi akrebim ben yangýn ortasýnda.
Altýn suyuna batýrdýn tekrar sattýn eski hurdayý,bende sen kalana kadar soydum izbi dükkaný.
Özledim sinirliyken gelip derdime sýrnaþmaný infilak eder gözlerine düþen intihar býçaklarý.
Sonunda geldin elinde tozlu yapma çiçeklerin ehh teþekkür ederim banada bikaç dakikaný verdin
Sen çocuklarý korkutan soðuk kanlý cin prenstin aðlamak istedim 40 dereceyle yandý gözlerim
<div>

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri