Mozole Mirach feat kolera & sitem - Bir Tek Seninim
Mozole Mirach Verse:
Bana devam et derdin ancak sen bitirdin oyunumu. Bu kalp içinde paramparça sildim attým onurumu. Bir tebessüm eserin olsa çok görürdüm gururumu, vurdum öfkem ön planda kaybettin huzurunu. Býrakmamak gerekli tutulan ellerinden. Hayatý tek seferlik ömrümün bu son kozuydu selasý verilen benim sevinmelisin be kez gülümsemelisin, kayýp giden ömür biter ki dalýp düþünmelisin. Sensiz tüm dakikalar kayýp ve korkak. Bakýþlarýmda ölümün maskesi kýrýk çýkýk bu kalpte sillesi acýydý tepkisi yýkýktý hilesi kana çalan o gözlerinde saklý siyahýn incisi. Anlaþýlan o ki zaman hafýzanda bir kayýptý, süzülen bu gözlerden tek bir damla yaþtý. Aþikar sözün cevabý bil ki hep aþikardý, onca yanlýþ sonrasýnda ben veririm kararý..
Zet Verse:
Gecelerde saklý hayallerim, günlerim zati bitkin. Býrak çoðalsýn anlýmda çizgilerim. Hatra meraksýz dosta tutmam kin. Kimim ben? Kimselerdeyim? Kime gider gelirim? Kimle üzülür kimle gülerim? Beni anlamasý için kimi görür gözlerim? Senelerim hasretle geçti yoktu beklentim.Umutlarý ben tepmedim, kadere boyun eðmedim sevdiðimi çok özledim, hep kararý ben verdim.! Erdim sandým çok yakýndýk, ancak ben bir eldim. Kýrýlgan olmak tek derdim, duygularý serdim (bas!) Þimdilerde çok piþmaným boþunaymýþ her yaþ, gönlü yek Zet mahlas, aynen.!! Kaç bakalým ne kadar kaçacaksýn benden? Kimseden alamadýðýn o sýcaklýk dalgalanýr benim elimden. Yanar gözlerin, buharlaþýr yaþlarýn, yara yar olmaz gayrý sevenden ve benden.
Sitem Depresif Verse:
Hayallerim yýkýk bu çevrede ve ellerim soðuktu zaten her gece (sis) hep yolumda bilmeceydi sözlerim kaçardý benden bir þiirdim eskilerden karanlýktý önceden. Ýmzamý attým sadece. Kaç kere yenik düþtüm odama sinen o kokuna. Yarýna bulaþan ölüm mü yoksa bir küfür mü? Kaç yazardý yapýlan her bir eylem kaç beyindi karþý gelen tek seferdi belki beklenen ve özlenen gözlenen çýkarlarýn gözüne soktum kalemi. Söylenen yalanlarýn özüne ittim geçmiþi. Son dilekle kaldým yolda yaný baþýmda bir dua ve izlerim derin bu yolda ve hayatta yarýna bir yarayla vardým ancak çok derindi. Bir çocuk tanýrdým eskiden, çaresizdi. Tanrý aldý benden kýrdý kindi kalbe hükmeden ve yerle birdi duygular kimsesizlik kelimelerdi.
Kolera Verse:
Kuzeye doðru kaçtý uykun yavaþ yavaþ yol alýr, kuru yaprak sesi rapin, dilin rapimle baðlanýr, gün geçer devran döner, beden gider sözüm kalýr, gündüz geceye döner gölgeler bir uzar bir kýsalýr, Kayganlaþtý bak yüzey aklý baþýna bir kaldýr,geçiþtirme geçmez,göz dýþa deðil içe bakandýr.Geçine durun hele biraz büyük gün çok yakýndýr,ha aleniymiþ ha gizli hepsi bir ve aynýdýr.Gülme gevrek gevrek elde etmek ebelemek mi,emek gerekli,ben rap experi, taþtan çýkarýr ekmeði,kýrýk kanatlý kelebeðimin de bir günlükmüþ göreceði,elem eder zuhur,eden bulur,hedef heder olur.Beti bereketi kalmadý harmanýn,belini büken kur,maðdur gurur mahçup olsa,çoktur nefse maðlup insan,kalk ayaða,yok mu haya,çekil koya,çýktý foya,geride dur,elin cebinde,cebin delik,elinde zekan mendebur.
Raffine verse:
Eksilerde moralim, eskiler kilerde saklar bildiklerini gizli saklý kalýr. Bense alenen ortadayým, kendim olmanýn çabasýndayým. Sevdiðim yalan, nefretin doruk noktasýndayým. Karar benim. Sonuçtan etkilendiðim sürece zarar benim kabulüm. Hep kýrýlan benim gururum. Anlamadýðýn kadar hasarlý kalbim ölmüþ, Umudum son toprak parçasýný da üzerine dökmüþ. Ezberimden sildiðim þarkýlar kadar hatýrýn olsa belleðimde yerin yok. Anýmsamam ki en zor anda bile, her anýyý atarým içime, Hep burada duranlarlayým geçip gidenle iþim yok. Puslu gözlerinde gördüðüm o gerçek nerelerde. Sanýrým süren doldu, Tanrým sýradaki nerede. Biri gelir biri gidermiþ öyleyse istifamý sunarým. Çok güzeldi duygularým kapandý perde..!!!
<div>

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri