Arz Tayfasý - Söylenmemiþ Söz

(Ýzam):

Hayalleri bekledim birgün gerçek olur diye Gözyaþýmý biriktirdim belki bardak dolar diye

Emelleri tekmeledim dost yanýmda kalsýn diye Her seferde tektim ben þimdide öyle..

Umursayaným yoktu belki ben öyle sandým Ýnandým her insana saflýðýna kandým

Kalbimde kötülük hiç olmadý ne yapayým Sanki herkez ben gibi çok safsýn!

Asparagas bir hayatýn peþinde koþarken Donuktu bakýþlarým ve küskün bir beden

Ecelini bekleyen kelebek misali Bir günlük ömrümle varým artýk ben

Evet birgün hayatýnda bitecek Belki seni birtek ailen sevecek

Eðer dost varsa belli etsin kendini Sýkýldým artýk yendi düþman fendimi

Kendimi þimdi tanýyamaz oldum her cümlenin sonuna noktayý ben koydum

Soldum çürüyen bir gül misali hayat yarýþýnda derbeder oldum

Ýzam sustu Ýzam küstü ve suçlu Oðuz kirpiklerinden yaþ kustu

Bana ayrýlan yirmidört satýrýn sonuydu anlattýðým þuydu hep dost acýsý koydu..

(Okan):

Al bir duman çek belki fani derdi dindirir gencecik kýzlar pompayla ev geçindirir

Bilemem peþimden hanginiz gelebilir hanginiz buna cesaret edebilir hanginiz bellidir

Ankara gecesinden Bursa merkezde sokaðýma satýrlarýma sunuyorum kalem denen silahýma

Deðer verip taptýklarýnýz birer travma kurþun gibi deler geçer dayalý çünkü þakaðýna

Ýzam yolumun üstünde rastladýðým gezgin hemen yanýma aldým çünkü yalnýzlýktan iyi

Nizam hayalini kurduðum belki en eski yýllardýr duymaktan çok korktuðum geyik...

(Novem):

Belki baki bu hayat belki yalan bu dünya Belki sahte bu düþler belki yalan gülüþler

Ýnsan kendini anlatýr insan kendini aldatýr Ýki kelime okur ve kimilerine göre kraldýr

Güneþ altýnda söylenmedik söz yokmuþ derler Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiðimi..

Ne gece ne gündüz yokmuþ söylenmemiþ söz.. Bende söylenmiþleri söylüyorum yeni biçimde..

Hiç bir biçim kalmamýþ dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayýp içimde....

Duyuyorsun deðilmi suskunluðumu nasýl haykýrýyor.Ama bir baþka seven yok benim sustuðum biçimde .....

Hayat kýsa roller yapýldý sonunda ölüm yýlan hikayesi olmuþ sanki herþey kördüðüm

oyundu sahnelenen izlediðim her bölüm en kolpa yaþam tarzý bu seninki gördüðüm.

<div>

Her insan dünyaya bir kez geliyorsa, astranotlar insan deðildir.