Arz Tayfasý - Biten Aþka Aðýt

BÝTEN AÞKA AÐIT

(Okan)

Þiirlerimde güneþ pek sýk parlamaz benim gözyaþýyla beslenen azgýn nehirlerim,

Çýplak ayaklarla açlýk çeken çocuk tasvirim gökte dolunay tüm olanlara þahidim

Gurur duyulacak þeyler yaptýðým yok ama sevmek hayat okulundan aldýðým tek diploma.

Sakýn sensiz kaldýðýmda düþerim sanma,bilsen yalnýz yürüyecek ne çok yolum var daha..

Sonu mutlu bitmezmiþ ya her filmin sonunu getirmeye yanaþmýyor ya bak dilim,

Sen fabrikatör beyin þýmarýk kýzý idin ben mahallenin mert delikanlýsý deðilmiydim..

Þimdi perde kapanýyor sevgilim üstümüze gitme vakti geldi sanýrým selam ver çýk

Sevenlerimiz bak birer birer küstü bize sevda gemilerimiz artýk derinlerde batýk..

- NAKARAT(2X) -

Çektiklerim helal olsunda gördüklerim miras kaldý

Arkaný dönüp gittiðin o gün aðlayan bir çift gözüm vardý..

(Novem)

Býraktýn beni yarý yolda bakmadýn sen arkana gözyaþlarým damladý sanma ben aðlamam asla,

dört duvar arasýnda durduðum yer boþ bir oda,tutmayacaksýn artýk elimi bakýyorum yalnýz baþýma semaya..

ozan deðilim ben içimden gelen sözler bunlar sadece,siyah beyaz film gibi anlatýlmaz bu sevgi heralde,

hayallerim þimdi kayboldu yoksun artýk kalbimde,bu yürek her zaman ayakta diz çökmez yalvarmaz asla......

Senin için herþeyi yapardým hiçe sayardým onurumu,onurum yerlerde olsa bile severdim yine seni,

Arkamdan vurduðun gün beni, kýrdýn sen bu kalbi bebebi neydi sence bana sorarsan kaderdi.....

Anlamadýn ki beni dinlemedinki sen sözlerimi,senin için yaptým herþeyi elimi tutmak bile zor geldi.

Bu aþk bitti artýk olmayan bir nedeni gibi lafý uzatmaya gerek yok artýk sana güle güle eski sevgili..

- NAKARAT(4X) -

Çektiklerim helal olsunda gördüklerim miras kaldý

Arkaný dönüp gittiðin o gün aðlayan bir çift gözüm vardý..

<div>

Her insan dünyaya bir kez geliyorsa, astranotlar insan deðildir.