Ey gökyüzü...Aydýnlýk mýsýn benim kadar ve karanlýk Hasret yakarmýþ, kavuþmak varmýþ Güneþten sýcak, sudan çýplak Sanýrým hiçbirþey yok aramýzda aþktan baþka... Vay hayat, ey hayat..! Denizde vardý oltam bir balýk tuttum zannettim Baktým hepsi rüyaymýþ mekaným yanmýþ bir orman Ve tek seçimse çaresizlik ona inanma Göz gördüðünden korkmaz Eski bensem bir çiçek olsam da solmam Anlatsýn bilen kimse Hep çeken bilir demiþler çekense susmuþ Hep konuþmuþ çekmeyen kim varsa Anlatsýn derdi çeken hüzün kaplý yüzlerinde Karýþmakta dertler Ellerinde kürekle kazma Ve der ki þeytan yazma Ben olsam neyle anlatýrým neyle anlarým Ben anlatmazsam hangi sazla mürekkebim elimde kaðýdým aynam Gönlü saydam olan anlar ancak Ýþte sayfam hergün intihar peþinde ve umutlar peþinde Bu dünya kapkaranlýk ýþýk baþka yerde herkes peþinde Herkes sandýðý kadar iyi olsaydý keþke En azýndan ay beklerdi üstümde yalnýz gecede Baþka seveceksin baþka þekilde baþka biçimde Güneþten sýcak sudan çýplak... Martýlarýn kanadý gibi... TUTSAK..! Hiç kimsenin kalbi&þansý yok Bu benim kendi alýn yazým seveceðim baþka yolu yok Seveceksin baþka yolu yok Naklen mutluluk istiyoruz Naklen huzur istiyoruz Naklen sevgi istiyoruz Naklen... Niye varýz...?
<div>
Bazen aðýrdýr sevmek, sevdiðine layýk olabilmek ve
Bazen hayattýr sevmek birini çok uzaktayken bile yüreðinde taþýyabilmek,
Bazen ise fedakarlýktýr sevmek sevdiðin için HERÞEYÝNDEN

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri