Yeminimi Sen ßozdun Günahý Senýn
Dünyamý Kararttýn Zalim Sevgilim [2]
Sözümde Hep Durdum Sucum Ne ßenim
Kalßimi Kararttýn Yalan Sevlýgým
Yeminimi Sen ßozdun Sozumde Hep Durdum Sucum Ne ßenim
ßoþ HayaL ýcýnde Sana ßakar ßu gozlerým
Aglar ýken Duyamadým Soyle Neydý Nedenýmýs
Derinden YaraLadan ßu Kalßi Þimdi Kaldým Çaresiz
Yeminle ßaþLamýþTýk Sence Kým Sozunde Durmayan
Nedensiz AyrýLýk ßudur Sen Degilmýsýn SucLayan
Kißirsiz Aþký ßaþLatan Var Hata Hep Can Sýkan Onlem
AlmaLýydým Cunku Hep Sendýn Gazýk Atan
Ýlgisiz Olan Sözde ßenmiþim Sus Lafýmý Kesme Sevmýyordun Madem ßeni Artýq Gormesen
Telefasiz Hatalarýn ßirinde Þansýn Yok Ýdare Ettim Her seferinde Bende Insaným Anla
Günahý Sende Kaldý Sen Acýmasýz Yemin ßozan Tanýmadýgým ßir Anda Nankör Arkamdan Kuyu
Kazan ßýktým Artýk ßitsin Artýk ßen Pes Ettim Artýk ßak Yukarda ALLah Var Ýslah Etsýn Cok Yazýk
Yeminimi Sen ßozdun Günahý Senýn Dünyamý Kararttýn Zalim Sevgilim Sözümde Hep Durdum Suçum
Ne ßenim Kalßimi Kararttýn Yalan Sevgilim
Yeminimi Sen ßozdun Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim
Elime ßir Kaðýt Kalem Mecal Yatarsa Yazarým Hep Sayfalarca KaraLadým Silemem Artýk Cok Seßeß
Gecelerim KaranLýk ßir Okadarda YanLýzým Sigara Dostum OLdu ve Hýc dagýLmýyor Efkarým
ßoþuna CabaLa onca YýL ustekLýqte Terk Edil ßence Kiþiliðin Yüzünden Kaldým iþTe SersefiL
Tek ßaþýma Derbeder Þu Halime Kimene Zalimin ßiriyle Mazimi Döktüm Kara Denize
SaßahLar OLmaz Artýk UykuLar Firar Eder Ve Sen Soyut Ýken Ve ßende ßir Somut ßedenle Neden Ölüm
Cekilmez oLmuyor Yokmu ßeni Kurtaran HayaLlerim YýkýLdý ßir UmutLarým ßitti Ýki ßak Sevginde ßitti
Üç ßýrakýp Gitmenle Dört Goller Yanlýs Oldu ßir Gecerli Nedenin OlmaLýydý Hemde Sözünü Tutmayan
ßen OlmaLýydým Ama Yemýnýmý Sen Bozdun Günahý Senýn Kalbimi Karartýn Yalan Sevgilim...
qerjktnde jooqhk qüsSel þharqý qHerji Dj ateþ in bhütün þharqýlarý süfpER ..:010:

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri