Sir Mc - Bir Portre Yaratýrdým

kaldýrýmdan kaldýrýn beni yürümek isterim

desteðim yok yanýmda ben þimdi neyleyim? kiminleyim ?

meleklerim sol yanýmda bekledi.gözlediðim her resmi gördüm be güzelim.bitkinim bugun ve sanýrým yalnýzým.dumaný içime son kez çektim bugun karamsadý.duyduðum ve gördüðüm sanýrým herþey farklý.beynimde dolasan o þüphelerse kaygýlý.saygý kavramýnda iþlenen o suçlar.doðru söyledim evet platonikti duygular.!son defa da olsa, gözlerim de dolsa.unuttuðum birþey var;yüreðimse ortada.karmaþýk da gelebilir,sözün de dönebilir. ne diyorlar emin olun,o yol da yetebilir.. sizdedir tüm doðrular,gözlerimde vurdular,el salladým bugun sana umudu kýrdýlar..

nakarat

kendimden arda kalan resim mi çizdim gönlüne

bir portre yaratýrdým bakýp bakýp ona aðlardým

sessizdim bak yine sensizdim bilemezdim neyi istediðini

karanlýðýn arkasýndan uzatýrdým sana ellerimi

ürk ektim yapamazdým ona kandým hep aldandým

bugun yine yapayalnýz,dua edip ben yalvardým.!

yalvarýrdým her zaman ve bendim hep sona kalan.düþlerimde gördüðüm o düþlerim yarým kalan..uzaksýn,ýraksýn,býrak da gözlerim kapansýn..yardýma gerek yok;kader utansýn.!zifiri karanlýk bu yerde senden ümit yok.adýmý attýðým her sokakta hatýran çok..unutmadým,unutmayacaðým,zaten unutamam ki..inan ulaþamayacak kimse,bu kalp kilitli..zaten olduðum gibiydim hep,bu kin neden ki? almadan verdiðim deðerlerim kafandan terti. yeter ki sahip olduðum o gerçek sende mi?göster artýk kendini,zaman çok önemli ve bittim artýk bende.bittim artýk gel de..yürek yaralý kuþ gibi çýrpýnýrdý göklerde.ellerim kanter içinde bir düþünsene,son rüyadan uyan uyku kaçtý bile..

nakarat

kendi ellerimle ittim huzur ve mutluluðu,kaldý kalbim tek baþýna kim ki suçlu? sen mi yoksa ben mi,sonucta reddedendi..tanrý yardan elini çekti yolculuksa bitti.! köþeye attýðýn bu bendi,inan ben de kalmadý.bir gram gurur yaþardý,ona da kalpten aldý.yaþayan bir ölü gibi baktýðým sen olsan,inan cenneti yaþardým iþte o an..olduðum gibiydim hep,sana görünmek istedim.görmemezlikten mi geldin,yoksa bunu mu istedin?bilirdim,son anda ani kararlar verirdim.adýmý attýðým o an inan ben yenildim.yitirdiðim sen olsan,seni sende yaþardým.bazý engellerim var diyip,baðrýma basardým.ellerin ellerimde. yok gülüm ben nerdeyim? bugunü dünden ayýran tek þey þu anki hasretin..

nakarat

<div>

Her insan dünyaya bir kez geliyorsa, astranotlar insan deðildir.