Sir Mc - Yardým Et Bana Yarab
-Dertler üstüme üstüme bir çýð gibi geliyor yardým et bana ya'rab,
-Her gün bir dert eklenir üstüme býktým artýk bu evrende,
-Dertler üstüme üstüme bir çýð gibi geliyor yarým et bana ya'rab,
Býktým artýk Allah'ým yardým et.Tek güvencem dostlarýmdý hepsi sattý gitti kaldým tek ve yek dört duvarlar anlar halimi yarimi eller aldý.Kapýyý çaldý kimemi baktý gider ayak bi cümle söyle günlerimi anlatan.Bense çilemi anlatan bir þair oldum satýrlarýmda kaldý hatýran neydi acaba hatýrlatan daðýn tepesinde bense bir ozan çýð gibi dertler omuzumda
dün gibi hatýrlarým dertleri anne yardým et hayat aldý beni benden etti sersefil ben kefil sen rezil adýmlarýný at ve çek bu dünya sanamý dertli oldu banamý çattý gününü gününe kattý son fesattý belki bu umut sen unut toprak oldu aldý caný yaðmur oldu göz yaþým aktý ben içinde hep boðuldum sense bir kere bile dönüp arkaný bakmadýn.
Bir Film'di oynadýðým yalnýzlýk bu rýhtýmýnda tek yürekle savaþý yendim ben vuruldum düþtüm ama sense kalkmayý bilemedin dünde göremedinki takýlý verdi benliðimde saat leri geri alýn ölüm daha erken yaþamak isterim belkide sonumu belledim dertler çýð gibi düþtü üzerime bense yaralý bedenimi tedaviye soktum çok yoruldum bir sigara molasý verdim dün gibi yalnýzým duvarlar bana hasret.Ben sana beslediðim sevgi yýllanmýþ þaþrap gibi baksana.
Gene ayný sahne gene ayný seneryo ayrý gayrý yollarýz bitsin artýk tablo.Karaladým satýrlarý her defasýnda yýrtýp attým attým geri adým sana yalvarýrým bana bakma býktým artýk bu evrende yaþama faturasý çok aðýrdý ben se yaþamak isterken düþtüm Allahým...
<div>

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri