Sir Mc - Yüreðim Aðlar
Her gece yanlýzým bir rapim bir Allahým gözlerimden yaþlar aktý damla damla damladý yarýným hüsran dolu hayat zaten dert dolu gündüzüm gecem oldu saydým saydým bitmedi gerçekten dertlerim yaþýma göre fazla elime kalemi alýnca dolup taþar o sayfalarda hayatým çizik dolu gözlerimde is dolu hava zaten puslu anlamsýz insan dolu.Arkadan konuþmalar acýmasýz satýþlar bir birine sövenler sonra birden sevenler çok gördüm etrafýmda adi insan çok dolu yol boyu yanlýþ adým çek ayaðýný hoþ gördüm nedeni neydi soramdým anlamsýzca bakmadým.Yarýnlar benim moruk hasret oldu zaten ismim dert dolu hüzün dolu hayat dediðin bumuydu hayat dediðin bumuydu hayat dediðin bumuydu....
-Gök yüzünden yýldýz kaydý yüreðim aðlar,
-Sebebi neydi bilemedim,þahidimdir daðlar,
-Hergece yalnýzým bir rapim bir Allah'ým
-Gözlerimden yaþlar aktý damla damla damladým.
Omuzumda yükler çok aðýr taþýyamaz oldum hafiflet be tanrým,isyanýmsa kendime ölümü elime ver cellatlar hep tetikte son günümde gülüm oldu sayfalarým sarardý.Her gece aðlarým yorgan altý sýrdaþým yalnýzlýðým kaleme vurdu yazdým yazdým duramadým.Hayret ettim yaþama çabasý olana bakana elini ver ve merhaba de yarýna boþ ver sende takma.Diyalektik olma bakma yanma sende aldýrma gökyüzünden yýldýz kaydý belki sonumuz öyle salla kýrma kimseyi yapma ölümlü bak bu dünya herkes adem olsa gözlerimdeki bu yaþlar parlar gözlerimdeki bu yaþ hayatýmý taþlar.Bakýþlarmý sahte banamý böyle geleni gideni olmayan bir ev gibi mi söyle arkadan konuþmak gelenek oldu.nerde insanlýk nerede kaldý insanlýk.
Her gece aðlamaktan býktým dünyam dert dolu kurtarýn be dostlarým nerdesiniz yalnýzým.Ferhat gibi sabrým yok,daðý delcek gücüm yok bitkinim yorgunluktan bir deri bir kemiðim aknelimde aðlýyor kanmý yoksa damlýyor ellerimde kan dolu gözlerimde yaþþþ.Sayfalarým sarardý gökyüzünde canlandý ruhum beyaza baðlandý arkamdakiler aðladý ruhum gökyüzünde sulh edecek dertler bitecek.son bir isteðim olcak bunuda herkes bilecek zaman geldi çattý bak SiR'de þimdi sahnede oyun ve perde salla hepsi sahte...
<div>

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri