Vitrindeki Manken

Verse 1

Biliyorum bir esinti getirdi der seni davranmamý beklersin hep tembih ettiðin gibi çok zaman geçti sevdamýn buruþtu elleri

Bir týr kiralarsýn artýk çiðnerin beni sonradan hatýrlarsýn kitlemediðin kapýlar gibi

Ben kalk-tým yerimden herþeyi býrak benle ilgilen hasta numarasý yapýyorum bu yüzden

Cüceler saklanmayý öðrendi artýk korkmuyolar devlerden bilirsin kaplumbaðlarýn kaçma þansý yok evden

Ben vit-rin-deki manken büyü bozulurdu canlanýrdým sen beni farketsen ben deliyim çok uzak diyarlara çýkar yüzümün sonu Dalýp gitme bana diye söylüyorum sana bu arayýþ neden ? Yüzün en güzel manzara adým papatya seviyorum çýkana dek kopardýlar beni bu tarladan

Yüzün sürme oldu çektim hergün gözüme hüznü en sýk soðuk mevsimlerde giydim üstüme

Beni bu kadar önemseme sýradan bi þairim iþte bilmem adý günün ne

Ellerinden sihri alýnmýþ bir büyücü gibi yalnýz kaldým kalemde dinle ölürayak bi þarký yazdým 2mize

Nakarat

Ya ben bir fazlalýðým ya da var bir fazlalýðým acýma yýkýldým ayaklarýmdan beni bi vapura baðlayýn okyanus deniz aþtýrýn beni ona ulaþtýrýn pencereden sarkýtýn düþsün gariplere paralarým ben sevmek,sen tarzanca biliyosun aþký bu yüzden çok sevdim seni ben ey tertemiz er dilde sev beni sen þiirimin gizli öznesi adýný sormasýnlar bana söyleyemem benimsin sen

Verse 2

Ýkram ettin bana 3 gün düþünüp tek bir cümleyi tanýmlarda kalma sevda darmadaðan olmak gibi

Ben çözülüyordum sen dibe uzaya uzayan buzul gibi yalnýz bana ver seni ben israf etmem zerreni

Çok kavga izim var benim masum deðilim sen gibi sen meleksin süt kokan bebek gibi kapat gözlerini

Nicedir karanlýktayým gözümü alýyor farlarýn seni bi kibrit kutusuna koyup dizelerime sakladým

Hüznüyle kibritleri ýslanan kibritçi kýzýn birer birer kavrulacak helvamýz biz gömülmeden

Tedirgin ettiðim için seni affet þimdiden piþmaným þiirselliðimden

Ben ilk defa ve son defa istemiyorum aþýk olmak birdaha inanamasanda kahramansýn bana ve masalýma

Ya sen peþime takýl ya bana bi katil kirala anlamý yok sensiz hayatýn günah deðil ya

Ýnsan sever ateþe ver yak çakmaðý KoLo barut tüpü tanker muzafferi sever zafer

Aslýnda bir yansýmaydýn aynaya küllü aþýðý zýrh-ý cüzzü haleler göründü düþtük aþkýna

Meðer bi filmin etkisinde kalmakmýþýn sadece doldurulmuþ bi sincap gibi susuyorsn öylece

Selam söyle dudaklarýndan uçan kelebeklere.vitrin mankeniydi gitti geberik gelinde

Nakarat

Ya ben bir fazlalýðým ya da var bir fazlalýðým acýma yýkýldým ayaklarýmdan beni bi vapura baðlayýn okyanus deniz aþtýrýn beni ona ulaþtýrýn pencereden sarkýtýn düþsün gariplere paralarým ben sevmek,sen tarzanca biliyosun aþký bu yüzden çok sevdim seni ben ey tertemiz er dilde sev beni sen þiirimin gizli öznesi adýný sormasýnlar bana söyleyemem benimsin sen