REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TC Kimlik No Yazmayan Oy kullanamayacak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TC Kimlik No Yazmayan Oy kullanamayacak!

Sevgili Arkadaşlar,

Bu yil yapilacak genel secimlerde oy kullanma esnasinda TC Kimlik Numarasi baz alinacaktir.

Muhtarliklarda, 1 Mart 2007 tarihine kadar asili olan secmen listelerinde de TC Kimlik Numaralarinin yazili oldugu gorulmektedir (Muhtarliklarda secmen listesinde isminizin oldugunu mutlaka kontrol edin).

Ancak, cok fazla aciklanmayan, hatta biraz da sumen alti edilmeye calisilan bir konu var. Nufus Kagitlarinda TC Kimlik Numaralari yazili olmayan secmenler secimlerde oy kullanamayacaklar !!! Elle yazilmis veya internetten cikti olarak alinmis TC Kimlik Numaralari oy verme esnasinda gecerli olmayacaktir. Ehliyet, pasaport gibi kimlik yerine gecen diger belegeler de oy verme islemlerinde kullanilamayacaklar.

TC Kimlik numaralari nufus kagitlarinda basili olmayanlarin yapacaklari sey, muhtarliklarindan "Nufus Kagidi Degisim" kagidi alarak, aldiklari kagitlarla bagli olduklari ilcenin "Nufus Mudurlugu"ne gitmeleri. Nufus Kagidi degisiminde cok fazla sira beklenmiyor.

Bilgilerinize, Saygılarımla,

Bu linkten seçmen bölge bilgilerinize ulaşabilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu drvet06 tarafından (11-01-2007 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: link ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkrüler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar önemli bir bakın lütfen!!!!

Merhaba Arkadaslar,

Bu yil yapilacak genel secimlerde oy kullanma esnasinda TC Kimlik Numarasi baz alinacaktir. Muhtarliklarda 1 Mart 2007 tarihine kadar asili olan secmen listelerinde de TC Kimlik Numaralarinin yazili oldugu gorulmektedir (Muhtarliklarda secmen listesinde isminizin oldugunu mutlaka kontrol edin). Ancak, cok fazla aciklanmayan, hatta biraz da sumen alti edilmeye calisilan bir konu var. Nufus Kagitlarinda TC Kimlik Numaralari yazili olmayan secmenler secimlerde oy kullanamayacaklar !!! Elle yazilmis veya internetten cikti olarak alinmis TC Kimlik Numaralari oy verme esnasinda gecerli olmayacaktir. Ehliyet, pasaport gibi kimlik yerine gecen diger belegeler de oy verme islemlerinde kullanilamayacaklar.

Maalesef siyasi partilerimiz bu konuda henuz herhangi bir calismaya baslamis degiller.

TC Kimlik numaralari nufus kagitlarinda basili olmayanlarin yapacaklari sey, muhtarliklarindan “Nufus Kagidi Degisim” kagidi alarak, aldiklari kagitlarla bagli olduklari ilcenin “Nufus Mudurlugu”ne gitmeleri. Nufus Kagidi degisiminde cok fazla sira beklenmiyor.

Ulkenin gelecegine sahip cikin, oyunuzu mutlaka kullanin. “Bir oy neyi degistirecek” diye dusunmeyin. Evet, bir oy bir sey degistirmez ama sizin gibi dusunen 1000 kisinin oyu cok sey degistirir.

Lutfen bu bilgiyi tanidiklarinizla, yakinlarinizla paylasin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar bilgi için teşekkürler ama çok fazla siyaset karıştırmasak iyi olur..,
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirilmiştir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konular birleştirilmiştir..
    abla birleştirme yi sen yapıyon hep neden acaba ????

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abla birleştirme yi sen yapıyon hep neden acaba ????
    rahatsız mı oldun ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rahatsız mı oldun ?
    neden rahatsız olayım ki benim yzadıgımda bir garip ve ya hakaret eden bir unsur varmı abla neden bana hakaret boyutunda imalı olarak rahatsızmı oldun diyorsun anlamış degilim bir soru sordum bana hakaret ediyorsunuz hiç yakışmadı size ben hiç bir şey söylemedim soruma mantıklı bir cevap yazmanızı dilerdim ama co admin oldugunuzdan sanırım amirlik önseziniz öne çıktı garip forum kurallarını gayet iyi bilirim ve size bir şey demiyorum hayırlı paylaşımlar :00000001:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden rahatsız olayım ki benim yzadıgımda bir garip ve ya hakaret eden bir unsur varmı abla neden bana hakaret boyutunda imalı olarak rahatsızmı oldun diyorsun anlamış degilim bir soru sordum bana hakaret ediyorsunuz hiç yakışmadı size ben hiç bir şey söylemedim soruma mantıklı bir cevap yazmanızı dilerdim ama co admin oldugunuzdan sanırım amirlik önseziniz öne çıktı garip forum kurallarını gayet iyi bilirim ve size bir şey demiyorum hayırlı paylaşımlar :00000001:
    mehmet kardeş lütfen gerek yok bunlara ablam öyle demek istememiştir yalnış anladın maksadı muhabbettir onun..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mehmet kardeş lütfen gerek yok bunlara ablam öyle demek istememiştir yalnış anladın maksadı muhabbettir onun..
    selametle..
    valla yazı orda benim yazımda nakkus ablanın kide yorum senin

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri