Býrakma Beni ( Barikat )
Sensiz geçen günlerimin ne tadý var ne tuzu Yaþýyorum böylece her gün ölerek. Ýnsanlar içinde mazlum bir çocuk gibi acý çekerek. Duyuyor musun sevgilim; Yalnýzým ben; üzgünüm ve de mutsuzum ben. Yaþýyorum böylece her gün ölerek. Yýðýnlar içinde her günüm kabus gibi geçer yaþamak, için yaþamak Sevgilim söyle neden býraktýn beni; Yalnýzlýða mahkum bir baþýma beni? Gözyaþý çölünde gece oldu yine bak, yaðmur yaðýyor Ama gezilmez ki sokaklarda sensiz; Yavan ve yalan; yavan ve yalan tüm bu yaþananlar. Boþa geçer günler gözüm karardý; Anlamsýzlýk kapladý tüm ruhumu; karanlýða çeken beni yiyip bitiren
Mektuplarýný okuyorum; mektubun elimde; Gün ve gün yazýlmýþ gözyaþý kokan. Fotoðrafýn iþte -yaþam kokan sevgilim- elimden düþmez. Söz vermiþtim sana ‘umudun ölmez’. Bir çocuk gibi safça güleceðim; hep güleceðim Hayýr, hayýr sevgilim; gözyaþým engel buna; gülemem ha Veremediðim yanýt bir baþkasý Ýþte elimde mektubun: Sevgimle mi öldürüyorum seni ben sevgilim; Sevgimle mi boðuyorum seni ben diyorsun. Gözyaþýma hakim olamýyorum sevgilim; Ýçim içimi yiyor, daralýyorum ben. Gel yanýma sevgilim, sarýl bana diyen, ‘Seni seviyorum diye baþlayýp giden. Seni seviyorum, seni seviyorum Duy beni ne olur ‘seni seviyorum ben’ yapayalnýz burada, Karanlýkta. Deðil bu sevgilim, yaþam bu deðil; Yaþam sensiz güzel deðil sevgilim.
Sanma sakýn göremem buradan sevgilim; Sil gözlerini ne olur dayanamam ben. Sen hep mutlu olmalý, sen hep gülmelisin. Söz vermiþtin bana: Güneþli bir günde kaçacaktýk çocuklarla uzaklara, ormana Salacaktýk gökyüzüne uçurtmalarý biz Gülecektik hep biz, gülecektik sevgilim. Düþler bozuldu, güller soldu burada. Kýrýldý kolum, döküldü yapraðým Hatýrla sevgilim, hatýrla yaðmuru; Saðanak gibi aniden yaðan yaðmuru. Sarýlmýþtýn bana sen yaðmur altýnda coþup; Býrakmýþtýk kendimizi... Ne var, ne yok üstümüzde çýkarýp attýk; Saatlerce seviþmiþtik o gün yaðmur altýnda Cennetteydik biz, seninle ormanda, yaðmur altýnda. Yaþamak çok, çok güzel demiþtin. Deðil sevgilim, deðil bir tanem; Sen ölünce sevgilim öldü dünyam; Sevgilim benim de öldü dünyam
Býrakma beni Býrakma ne olur sevgilim; sensizliðe, yalnýzlýða, gözyaþýna Sensiz geçmez bu günler sevgilim; Ben sensizim, ben yalnýzým, yalnýzým; Ben yalnýzým, yalnýzým ben, yalnýzým
<div>

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri