ellerinize sağlık ustalar
Teşekkur: 0
ellerinize sağlık ustalar
ya arkadaşlar devlet sırrı gibi niye saklıyosunuz insanlar merk edip soruyor bi Allahın kulu cevap vermiyor...herkes sizin bilginize sahip olamaz ki...konu açıldığından beri takip ediyorum insanlar soruyor konuyu ortaya atanlar susuyor....nedir bu devlet sırrımı yoksa heyecanmı yaratmak istiyorsunuz anlam veremedim kusura bakmayın!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sayfanın başında ki açıklamayı yeni gördümaçıklama yapan arkadaşa teşekkürler.....:00000001:
Konu ateşelektronik tarafından (19-09-2006 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar en kısa sürede açıklayıcı bir döküman sizlerle olacak..! Program yeni çıktığı için henüz bizlerde test aşamasındayız...
Bilginize...
www.yxsdf.info © 2010
Teşekkurler arkadaşlar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Evet ilk kke+ dosyası ***View İçin
Tüm kaon sunny cihazlar için KKE+ Dosyası:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. by snopyy
Kullanımı:Önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. programını indirip bilgisayarınıza kurun. Cihazınız kapalı olsun. KKE+ Dosyası nı indirip zipten çıkardığınızda dosyaya çift tıklayın. Açılan programda Enviar --> deco simgesinin yanındaki radyo düğmesini seçin ve cihazınızı arka anahtardan açın. Softcam yükler gibi yüklenecektir. Tüm seriler için geçerlidir.
Nilesat daki Showtime Network icin Fixed keyler yokmu usta süper filmler var
Arkadaşlar tebrikler, umarım dahada gelişir ve türkce olur tüm program.
Benim sormak istediğim camd3 dosyasını nasıl yükleriz bunu çözemedim.
hayırlı olsun.tsk
arkadaşlar çok teşekkürler emeği geçen herkese
tşk usta başarıların devamını dilerim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri