Aylin Aslým - Gelinlik Sarhoþluðu

duydunuz mu neler olmuþ tanýdýnýz mý meþhur olmuþ çok sefilmiþ zengin olmuþ bana ne marjinalmiþ artiz olmuþ o da biþey mi star doðmuþ orjinalmiþ kimden çalmýþ bana ne boynuz altýndan bakan o gözleri kör olsun damat alana kaynana bedava kahpelikte hediye olsun bana ne vergi þampiyonlarýndan vergi kaçýranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun playback + bitch hiçbirinde ses de yok görüntü çok rutin bir kliþe ne giyerse giysin hepsi bok kýlýflarýyla kapalý gerçek üstü varlýk spiker olmuþ her denyo savaþý gülerek sunmuþ alkolikmiþ beter olmuþ müptelaymýþ ondan çökmüþ karizmatikmiþ kilo almýþ bana ne duayenmiþ muayyen olmuþ lezbiyenmiþ gelin olmuþ sevgidenmiþ katil olmuþ bana ne þöhret olana her bi yol helal misali her bi masala týkadý kulaðý yurdum insaný nette yapýlan her geyikte karalamayla dolmuþ kal gelmiþ hepsine buyrun türkçe dersine lirikte taktik olmaz oðlum karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz kraliyet + top onlarýn da hergün ayný þey ben görüyorum sen yolun baþýndasýn bense dönüyorum ek bi sözlüðe gerek yok ben kendimi biliyorum magazin herzaman bu muydu yoksa sonradan mý döndü tvdeki zihniyet sapýk mý biz mi öyle gördük aylin arada ben de geldim ayben der ki sen sefildin senin için hazin bir sondu ayben aylin ortak oldu bana ne

<div>

Bir Baþkasý Seni Bir Ömür Boyu Sevse,Benim Bir Anlýk Sevdigim Kadar Sevemez ..[/b]

Bazen dayanmaktýr sevmek, hayat nerden vurursa vursun ayakta durabilmek,

Bazen yaþamaktýr sevmek, soluksuz ciðer gibi sevgisiz kalbin duracaðýný bilmek,

Bazen aðýrdýr sevmek, sevdiðine layýk olabilmek ve

Bazen hayattýr sevmek birini çok uzaktayken bile yüreðinde taþýyabilmek,

Bazen ise fedakarlýktýr sevmek sevdiðin için HERÞEYÝNDEN