Arjantin basýný tarafýndan Carrusca'yý oynatmadýðý için eleþtirilen Gerets'i savunan oyuncunun kendisi oldu. Carrusca, "Oynatmamakta haklý" dedi.
G.Saray'ýn sezon baþýnda büyük umutlarla transfer ettiði ancak ligin ilk haftasýnda oynanan Ankaraspor maçý dýþýnda ilk 11'de forma þansý bulamayan Arjantinli yýldýz Marcelo Carrusca SABAH'a özel açýklamalar yaptý. Carrusca, sarý-kýrmýzýlý taraftarlardan sabýr isterken, teknik direktör Erik Gerets'in kendisini oynatmamasýný da haklý buldu. Türkiye'ye göre hayatýn her alanýnda büyük farklýlýklar bulunan bir ülkeden geldiðini belirten Carrusca, "Ben Güney Amerika'da büyüdüm. Orasýyla Türkiye apayrý iki dünya gibi. Ama ben mutluyum. Formasýný giymek istediðim takýmda oynuyorum. Tek istediðim bana biraz uyum süresi tanýnmasý. Çünkü ülkelerin kendisinde olduðu kadar futbollarý arasýnda da fark var. Benimülkemde maçlar fantastik bir biçimde geçer. Burada ise kýran kýrana mücadele var. Alýþmam gerekiyor" þeklinde konuþtu.
HOCAMIZ ÇOK ÝYÝ'
Yaþýnýn çok genç olduðuna deðinen Arjantinli, "Bu yüzden geliþmeye açýðým. En kýsa zamanda G.Saray formasýyla baþarýdan baþarýya koþacaðým. Kimse merak etmesin" diyerek sarý- kýrmýzýlý taraftarlara mesaj gönderdi. Arjantin basýnýn Gerets'i suçlamasýnýn yanlýþlýðýna dikkat çeken genç futbolcu, "Çok iyi bir hocamýz var. Beni oynatmýyor diye eleþtirilmesi haksýzlýk. Ocak ayýnda ülkeme döneceðim yolundaki haberler de asýlsýz. Ben baþladýðý iþi en iyi þekilde bitirmek isteyen prensipli bir insaným, pes etmem" ifadelerini kullandý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri