REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: nextkey acil yardım..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım gönderdiğin yazılım ve yükleme programı işimi gördü şu anda cihaza yükleme yapabiliyorum umarım düzelir. çok teşekkürederim şimdiden bütün herkese.sonucu size bildirecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yazılımı tam yüklemeyi bitirdi error 9 hatası verdi bu ne anlama geliryor şimdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

a serisimi hata verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım ayrı seri zaten biri s880 s8800 biri analoglu diğeri düz veye CI lı digital.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ertan89 nextkey 8800 serisinde dijıtal analog yoktur
    buyur sitemize bak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden bakabilirsin kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet a serisi hata verdi şimdide öbür yazılımı yüklüyorum bakalım onda ne olacak arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet a serisi hata verdi şimdide öbür yazılımı yüklüyorum bakalım onda ne olacak arkadaşlar.
    DEnede sonuçu bildir hangimizinki doğruymuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw karar ver s880 DA diyorum verdiğin yazılım s880 yazılımıydı.Anlatabildimmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan89 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat teşekkür ederim ve coshıp arkadaşım sana da çok teşekkür ederimgerçekten bana yardımcı olduğunuz için. size minnettarım cihaz şimdi normale döndü. :pepper: paylaşımlarınız için teşekkürler tekrar. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan89 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım verdihim linke iyi bakmamışsın senin söyledihin nextkeyde 880 da diye bir seri yok zaten sen hangi çihazdan söz ediyorsun anlamadımki

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri