üstatlar elimde bir s8800 nextkey kart girişli cihaz var ve displayde açıldığında sadece 0 yazıyor ve hiçbir işlem yapmadığı gibi görüntüde gelmiyor. bu soruna bir çare bulabilirmiyim acaba.![]()
üstatlar elimde bir s8800 nextkey kart girişli cihaz var ve displayde açıldığında sadece 0 yazıyor ve hiçbir işlem yapmadığı gibi görüntüde gelmiyor. bu soruna bir çare bulabilirmiyim acaba.![]()
neden kimse yardım etmiyor bana. bu konuyla alakalı olumlu yada olumsuz bir cevap yazılabilir pekala. arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yardım ya.
Arkadaşım cihaz şuan yazılım kabul ediyormu?
işin açıkcası daha com bağlantısını kuramadım. yani normalde com1 bağlı olan kablom bağlanamıyor. her yolu denedim ama bağlanamıyorum. başka cihazda problem yok ama bu cihaz tam bir ızdırap. kafayı yicem şimdi üstat.:crashs:
arkadaşım com bağlantısı yapmaya calışma com secimini yap yazılımı çihaza gönder ve çihazın fişini cereyana tak yazılımı alacaktır yanlız dikkat et bu çihazlar iki modeldir 8800 düz ve 8800 a serisi vardır flash'a gectihinde hata verirse a yazılımını yükle çihazın önünde good yazana kadar bekle yazılım bitinçe fabrika ayarlarına dön ve kanalları tarattır
hardware version error diye bir hata veriyor bu seferde.
bu a yazılımını nasıl bulabilirim.
Verdiğin linkteki yazılım s880 yazılımı.s8800 e olmaz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri