Sir Mc - Ecel Alýr Beni (ft. Muhteris)
Þimdi Baþlýyorum;
Terkedip gidenleri elveda çeken hüzünleri biran olurda kapana takýlan hergüne dilek dile varlýðýmda acýya sepkeden garip bir bilmece sonucu çýkmayan bi yargý ellerimde kelepçe.
Konuþ;
Dudaklarým kilitli konuþamaz bi lehçe, sýkýþtý kaldý öle bi dert var içimde.Güneþ vurmaz kalbime siyah beyaz bi perdede, gururla sunar SiRmC þimdi istiharede. Vay be! herkesin bi hedefi varmýþ belledim. Senle tükendi gitti yýkýk yitik hallerim.Söyle rüyalarýMda gördüðün o kim benim.Böyle geçermi acaba darma duman günlerim, zaman geçer ömür biter hayallerinse terkeder.Kim bilirki gerçeði? Ecel kapýda bekler, çaresiz kalýr yalanlarýn önümde diz çöker, seni ancak tanrý affeder. Dram akar bu gözlerimden yardýma hemen gelin, platonik bu duygularla aþka ben yenildim. Alýþmýþ olsa da yürek tükendi bak hayallerim, tek düzene kurulan kalbine yenildim...
NAKARAT(2x):
Kalýr bu gönlüm çaresiz yalanlardan
Yýkar beni sevdan ecel alýr beni
Neden bana düþman neden sana hasret
Bu gönlüme sebep ecel alýr beni....
Vakit gelirse beklemekten baþka çare yok, göz görürken dil susarsa bilki baþka yol yok. Ah eder gönül bi derdi derdi derde ekletirse katlanýlmaz hiç bi kademede gel de beni bi dinle. Yarama merhem olamaz artýk hiç BÝ kimse. Gönüle aþký koyamaz bitti artýk bu son hamle. Hayatta neyi istersem tersi oldu döndü kadere. Ýsyan ettim bu sözlerle küstüm artýk kendime. Çaðýr beni çaðýrki, hayata ibret olsun.Ben susarken sen baðýrki, yer gök duysun.Kopamam artýk anladýn mý, ecel orda dursun, kaybettiðim herþei sende buldum.Söz ver artýk, elin elimde son bulsun. Söz ver artýk, gözün gözümde aþka doysun.Söz ver artýk, vücudun benle toprak olsun.Kaderin kaderime eþit olsun...
NAKARAT(2x):
Kalýr bu gönlüm çaresiz yalanlardan
Yýkar beni sevdan ecel alýr beni
Neden bana düþman neden sana hasret
Bu gönlüme sebep ecel alýr beni...
<div>

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri