selam kardes belesmı paralı mı bılmıyorum ama mesaj gonderıyor![]()
Teşekkur: 0
selam kardes belesmı paralı mı bılmıyorum ama mesaj gonderıyor![]()
arkadaşlar siz yinede dikkat edin kimse kimseye beleşe birşey vermez
beleştir dogrudur ama başınıza iş aşmasın dikkatli olun..
sealmetle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
hata
Konu ahmeTTaşar tarafından (22-09-2006 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: çift olduğu için
o zaman bu forumda eklenen her dosya incelenip garanti altına alındıktan sonra mı ekleniyor diyebilirmiyiz.rahat olabilir yani.arkadaş beleş değilse beni banlasınlar demiş.:49: Beleş yazıyor demişsin ya.ayrıca ben adsl hattına bağlı telefon için sormuştum cep tlf nuna mesaj çektim kontör gitmiyor ama acaba normal hatta yansıma oluyormu ???????:49:
yönetim kendi verdiği dosyalardan sorumludur herkesin verdiği dosyayı kurup denemek zorumda değildir insiyatif üyeye aittir.
burası paylaşım formudur kurallar cercevesinde herkes paylaşım yapabilir
ban olayına gelince farklı bir sebepten banlanmıştır acıklaması burada vardır Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kolay gelsin...
başka bir bölümde ***** verdiğim için banladılar ama yedek olaRak bu adresten ulaşıyorum.
sistem kesinlikle çalışıyor.
anlatılanlar gibi yapın...sorun yoktur:28:
forum kurallarını olusaydınız birden fazla nickle üye olmanın yasak olduğunu anlardınız diğer nickiniz banı kalkana kadar lütfen başka ninckle üye olmayın aksi taktirde onlarda banlanacak ve ilk banınız süresiz olarak değişecektir.
adsl için faturaya yansımaz arkadaşım çünkü adsl de ki çalışma prensibi sabit ücrete dayalı çalışması o yüzden msj dan dolayı adsl değişmez eğer öyle olsaydı skype de bi telefon görüşme sistemi ondan da adsl faturalarımız farklı gelir di ama gelmiyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri